Foto: Mathieu Hilgersom
Foto: Mathieu Hilgersom

Nu ook digitaal inzetten voor de Kortebaandraverij

Algemeen Evenementen

Voorschoten - Dit jaar kun je voor het eerst digitaal inzetten op je favoriete paard van de kortebaandraverij, aanstaande vrijdag 28 juli in Voorschoten. Door een account te maken op de website https://www.runnerz.nl/registration kun je thuis op je gemak een keuze maken en inzetten, je krijgt dit jaar zelfs een welkomstbonus van 25 euro!

Het gemak dient de mens, maar er gaat niets boven de hectiek rond de totalisator op het terrein van de Kortebaan zelf. Bij het kantoortje van de totalisator hoor je de laatste nieuwtjes en hoor je hoe de ervaren volgers van de kortebaandraverijen hun kennis en ervaringen uitwisselen. Het is er gezellig druk en je kunt bovendien de deelnemende paarden op het grasveld aan de Beethovenlaan nog eens goed bekijken voordat zij de strijd met elkaar aangaan. 

Het spel van de weddenschappen:
Wedden op de kortebaan doet u bij de totalisatorwagen die op een opvallende plek is neergezet. U vertelt aan de medewerker aan het loket wat en hoe u wilt spelen en u kunt aan het einde van de middag het eventuele gewonnen bedrag ophalen. Het gewonnen bedrag hangt af van uw inzet, de totale inzet en het aantal mensen dat dezelfde voorspelling heeft gedaan. Des te minder mensen dezelfde weddenschap hebben afgesloten als u, des te hoger de uitbetaling per ingelegde euro. U heeft diverse wedmogelijkheden. Let daarbij op dat de paarden voor de totalisator altijd het nummer van de eerste omloop behouden.

U zet in op de uiteindelijke winnaar van de kortebaandraverij. U kunt voor elke omloop (met uitzondering van de beslissende omloop/finale) een keuze maken tussen de deelnemende paarden die nog in de strijd zijn. Vanaf 1 euro per weddenschap kunt u zoveel paarden spelen als u zelf wilt.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Blijf langer sterk 58 minuten geleden
De eerste Zonnebloemloten zijn verkocht door Zonnebloemvoorzitter Bert Dedden, aan burgemeester Stemerdink
Burgemeester Nadine Stemerdink koopt eerste Zonnebloemloten 16 uur geleden
Afbeelding
Voorschoten sluit aan bij Hollandse Plassen 18 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten VOV komend weekend 21 uur geleden
Afbeelding
Taekwon-Do Rotterdam Cup 2024 16 apr, 20:42