Afbeelding

Little Ladiez Day verplaatst naar 17 oktober!

Algemeen Kunst & Cultuur

Voorschoten - Wegens te weinig inschrijving is de Little Ladiez Day van 14 augustus verplaatst naar maandag 17 oktober 2017. iDit jaar zal deze dag, speciaal voor meiden van 10 t/m 15 jaar, plaatsvinden op vestiging de Hummelhof/De Toverberg van Norlandia. De dag word georganiseerd door het Jongerenwerk en Norlandia.

Wat is er te doen: De activiteiten en workshops van deze dag zijn onder andere; Nagels lakken, Make-up, cupcakes versieren, happy drinks, zeepkettingen, armbandjes maken, waarzegster en nog veel meer!

Kosten voor deze dag zijn €5,00 voor een strippenkaart die je kunt gebruiken om deel te nemen aan de activiteiten en workshops van deze dag. Geef jezelf en je vriendinnen snel op voor de meidendag op e-mail adres: daisysaunier@stjjmh.nl

o.v.v Naam, Adres en geboortedatum
Waar: Vestiging De Hummelhof/ De toverberg van Norlandia
Wanneer: Maandag 17 oktober 2017 Tijd: 14:00 - 17:00 uur Adres: Johan Willem Frisolaan 16, Voorschoten De ingang is op de Mauritslaan, door het grote grijze hek.
Kosten: €5,- kunnen betaald worden bij binnenkomst
Voor wie: Meiden 10-15 jaar Voor meer info kun je bellen op 06-46602815 of mailen op bovenstaand adres

Deze dag is ter promotie van het meidenwerk wat vanaf 21 augustus weer van start gaat: Elke week organiseert het jongerenwerk activiteiten speciaal voor meiden van 10 t/m 15 jaar. Deze activiteiten bedenken zij samen met de meiden! Ook worden er thema's zoals liefde, pesten, sociale media en weerbaarheid besproken.

Waar en wanneer? Maandagavond van 18:30 – 20:00 uur op de Vestiging De Hummelhof/ De toverberg van Norlandia, Johan Willem Frisolaan 16, Voorschoten De ingang is op de Mauritslaan, door het grote grijze hek.

Contact Daisy Saunier daisysaunier@stjjmh.nl

0646602815

Nieuws overzicht

Een noodkreet van het bestuur. De 100e editie en het NK wordt dit jaar verreden maar hulp is hard nodig! Foto: Nelleke de Vries
Noodkreet vanuit het bestuur van de Kortebaandraverij 2 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 4 uur geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 16 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 17 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 22 uur geleden