Lilly Platt maakt zich niet alleen zorgen over zwerfafval, zij doet er ook wat aan!
Lilly Platt maakt zich niet alleen zorgen over zwerfafval, zij doet er ook wat aan!

Lilli Platt vanavond op TV

Algemeen Regio nieuws

Update: Hart van Nederland heeft de uitzending gisteren verschoven naar vandaag, vrijdag 11.8, het aanbod was gisteren te groot

Voorschoten - Lilli Platt, woont in Huis ter Heide maar verblijft heel vaak in Voorschoten bij haar opa Jim. Samen met haar opa ruimt Lilly zwerfafval op en heeft in Voorschoten al veel bermen afvalvrij gemaakt. In Voorschoten was Lilly al regelmatig in het nieuws. Momenteel logeert Lilly weer in Voorschoten bij haar opa en volgt zij hier een twee wekelijkse zwemcursus in zwembad Het Wedde.
Lilly haar zwerfafval acties blijven ook in de landelijke media niet onopgemerkt. Onlangs heeft zij een interview met de Telegraaf gehad en vanmorgen werd zij gebeld door Q Music voor een interview. Dit bericht kwam weer terecht bij de redactie van Hart van Nederland en zij zochten Lilly vandaag op in Voorschoten waar Lilly samen met Opa Jim werd gefilmd terwijl zij zwerfafval aan het opruimen waren.

Op de facebookpagina van Lilly https://www.facebook.com/lillysplasticpickup is het radioprogramma na te luisteren en wie Lilly op de televisie wil zien moet vanavond naar Hart van Nederland op SBS 6  kijken

n Voorschotehet meisje dat zich niet alleen zorgen maakt over zwerfafval maar het ook opruimt, is inmiddels landelijk nieuws aan het worden.

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 13 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 13 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 13 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 13 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 18 uur geleden