Foto: Maarten Huisman, Studio Nelson
Foto: Maarten Huisman, Studio Nelson Foto: Maarten Huisman, Studio Nelson

Gratis regionaal ondernemersspreekuur in Voorschoten

Algemeen Ondernemer in beeld

Voorschoten - Vanaf deze maand kunnen ondernemers in de regio Den Haag en Leiden terecht met hun ondernemersvragen op het gebied van marketing- en verkoop in het House of Vision in Voorschoten. Volgens de initiatiefnemer is er veel vraag naar professionele begeleiding op dit gebied. Nederland kent relatief veel zelfstandig professionals (ZZP) die niet altijd affiniteit met commercie hebben.

Het regionale MKB heeft ook niet altijd eigen marketing- en verkoopspecialisten in dienst. Het gevolg hiervan is dat veel ondernemers te kampen hebben met een ondermaatse prestatie op commercieel gebied. Dat is onnodig en kan vaak op een eenvoudige manier verbeterd worden.

Tijdens het spreekuur kunnen ondernemers op een laagdrempelige manier praktijkgerichte adviezen en concrete handvatten krijgen waarmee ze verkoopprestaties van zichzelf en hun medewerkers kunnen optimaliseren.

Laatste trends
De adviseurs (omzetcoaches) hebben een jarenlange commerciële achtergrond en houden hun kennis van verkoop- en marketing op peil. Ondernemers kunnen terecht met basisvragen over verkoopprocessen en vaardigheden, maar ook met complexere vragen over marketing- en verkoopautomatisering.
Social selling is een van de laatste grote trends op verkoopgebied en maakt het verkoopproces efficiënter en effectiever.

Flexibiliteit passend bij ondernemers
Wat de service uniek maakt is de flexibiliteit; ondernemers kunnen terecht op zaterdag en doordeweeks buiten kantooruren. Hierdoor draaien de zaken voor de ondernemers gewoon door.

Gratis consult en afspraak maken
Het eerste consult is gratis. Daarna betaalt een ondernemer een vooraf afgesproken vast tarief.
Ondernemers kunnen zelf een afspraak inplannen op het voor hen beste tijdstip via  www.regionaalondernemersspreekuur.nl
Er kunnen ook telefonisch en per e-mail vragen worden gesteld

Nieuws overzicht

Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 14 minuten geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 1 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 1 uur geleden
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 3 uur geleden
In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 6 uur geleden