Afbeelding

H.V.V. '70 schoolhandbaltoernooi

Algemeen Sport

PERSBERICHT

VOORSCHOTEN – Op woensdagmiddag 27 september 2017 organiseert Handbalvereniging H.V.V. '70 in samenwerking met gymleerkrachten van alle basisscholen het 4 e schoolhandbaltoernooi in Voorschoten. De vakantie is nog niet voorbij of het eerste sporttoernooi staat alweer voor de deur. Fijne vakantie gehad? En nu al weer zin om te sporten?  Geef je dan nu op bij jouw gymleraar voor alweer het 4 e schoolhandbaltoernooi.

Het handbaltoernooi is voor alle leerlingen uit de groepen 5 en 6. Als het goed is krijgen jullie binnenkort van jullie leraren een uitnodiging voor ons toernooi.

Vorig jaar deden er maar liefst 36 teams van alle 8 Voorschotense basisscholen mee aan het 3e toernooi. Dit toernooi was, mede door het uitstekende weer; de goede organisatie, maar ook het enthousiasme van alle leerlingen een groot succes. HVV hoopt uiteraard op een zelfde mooie dag met even zoveel enthousiaste leerlingen. Inschrijven kan nog tot en met donderdag 14 september.

HVV hoopt uiteraard dat er na het toernooi leerlingen zijn die bij HVV komen handballen. Ook dit jaar zijn er trouwens weer bekers te winnen door de beste teams. Daarnaast kunnen jullie weer strijden om de penaltybokaal, door penalty's te nemen op de keeper van het herenteam van H.V.V.'70. Het beste meisje en de beste jongen kunnen hiermee een echte handbal winnen. 

Iedereen is van harte welkom op woensdagmiddag 27 september van 13:15 uur tot 17:30

uur op Sportpark Voorschoten, Weddeloop 2 te Voorschoten. Voor meer informatie over het toernooi en H.V.V. '70 kan je contact opnemen met onderstaande personen:

Eliane van den Berg, captain 06 - 29 09 49 62 of Bertina Lamboo 06-49744293 071-5619219

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 7 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 10 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 16 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 20 uur geleden 27
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9