Afbeelding

DC Klinieken hoofdsponsor Vlietloop

Algemeen Evenementen

Voorschoten - Direkteur Anneke Snelder van DC Klinieken en Robert Laan, voorzitter van het organisatie comité van de Vlietloop hebben donderdag 24 augustus een nieuw sponsorcontract getekend waarmee DC Klinieken zich voor de komende drie jaar als mede hoofdsponsor aan de Vlietloop verbindt.

'Wij vinden het belangrijk om een sportief evenement te ondersteunen waar jong en oud in Voorschoten aan deel kan nemen', zegt directeur Anneke Snelder van de DC Klinieken. Het past overigens niet alleen bij onze filosofie 'sporten is gezond', maar wij willen ook hiermee de Vlietloop onder de aandacht van onze eigen medewerkers vestigen'. En met succes, want er zal zondag 3 september een DC Klinieken team aan de start verschijnen, met directeur Anneke Snelder!

Inschrijven voor de Vlietloop kan nog steeds, tot 3 september online op de website www.vlietloop.nl en op de dag zelf vanaf 10.00 uur tot een kwartier voor de start in sporthal De Vliethorst.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 4 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 8 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 13 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 18 uur geleden 27
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9