Afbeelding

Aanmelden Workshop rendement uit Beursvloer

Algemeen Evenementen

Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat u veel te bieden heeft als organisatie? En realiseert u zich, dat bedrijven op zoek zijn naar uw organisatie om invulling te geven aan hun 'nabuurschap' of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

door: Redactie Beursvloer

Wellicht heeft u hier enig zicht op, maar weet u niet hoe u dan in contact komt met die bedrijven en hoe u zich kort en krachtig kunt presenteren. Maar ook vindt u het misschien lastig om een tegenprestatie te bedenken voor die bedrijven. Dan hebben wij een oplossing voor u in de vorm van een workshop, waarin u leert hoe u dit aan kunt pakken.

Wat leert u tijdens de workshop 'Goede Zaken®'?
Na deze praktische en leerzame workshop heeft u een antwoord op de volgende vragen:
Hoe levert 'anders denken' geld op?; Hoe kunnen we juist in deze tijden samenwerken met bedrijven?; Wat maakt onze organisatie aantrekkelijk voor bedrijven?; Wat kunnen we als tegenprestatie vragen aan bedrijven - anders dan geld én hoe ziet de Maatschappelijke Beursvloer eruit? Tijdens de workshop komen veel voorbeelden aan bod en is er alle ruimte voor uw vragen. Na afloop heeft u alle gelegenheid om na te praten en contact te leggen met elkaar, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. En dankzij de gratis documentatiemap en naslagwerk kunt u alles nog eens nalezen.

Waar en wanneer is de workshop?
Dinsdag 5 september 2017 van 19.30 tot 22.00 uur in het Bondsgebouw aan de Leidseweg 100 in Voorschoten.

Wat is nog meer van belang?
De workshop wordt mogelijk gemaakt door Rabobank Regio Den Haag. Jaarlijks leren meer dan 1.000 kleine en grote stichtingen, verenigingen en instellingen succesvol samenwerken met bedrijven tijdens de workshop Goede Zaken®. 90% van de workshop deelnemers heeft een geslaagde beursvloermatch! Op de website www.goedezaken.nl vindt u informatie over de workshop. Ook kunt u telefonisch uw vragen stellen aan Sandra de Jong, (06) 14 62 67 58.

Hoe kunt u zich inschrijven?
Schrijf u snel, maar in ieder geval vóór 1 september 2017 in via een email aan
sandra@voorschotenvoorelkaar.nl. Er is plaats voor 25 deelnemers, maximaal twee per organisatie. Aangezien we zoveel mogelijk organisaties de kans willen bieden om deel te nemen, kan het zijn dat er maar 1 deelnemer per organisatie wordt toegelaten.

Wilt u bij uw inschrijving de volgende zaken vermelden: uw naam, functie en organisatie; e-mailadres en telefoonnummer van de aangemelde perso(o)n(en).

Nieuws overzicht

De eerste Zonnebloemloten zijn verkocht door Zonnebloemvoorzitter Bert Dedden, aan burgemeester Stemerdink
Burgemeester Nadine Stemerdink koopt eerste Zonnebloemloten 14 uur geleden
Afbeelding
Voorschoten sluit aan bij Hollandse Plassen 15 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten VOV komend weekend 18 uur geleden
Afbeelding
Taekwon-Do Rotterdam Cup 2024 16 apr, 20:42
Afbeelding
Gewonde en schade na aanrijding Piet Heynlaan 16 apr, 10:46