Afbeelding

Jong en Oud aan de start van de Vlietloop

Algemeen Evenementen

Voorschoten - Wethouder Daan Binnendijk heeft zondagmorgen op de Voorstraat het startschot gegeven voor de 42e Vlietloop! Na een warming up door Christina van YourLife ging om 11.15 uur de Kinderloop van start. Alle uitslagen staan inmiddels op de website van de Vlietloop www.vlietloop.nl.

Het aantal deelnemers overschreed ook dit jaar weer de verwachting, bij de kinderen waren er zelfs zoveel inschrijvingen dat er te weinig medailles waren, maar niet getreurd er worden medailles bij besteld zodat iedereen nog een mooie herinnering heeft aan deze sportieve dag.
Niet alleen veel lopers bij de start maar op de hele Voorstraat was het gezellig druk, burgemeesters Jeroen Staatsen noemde destijds niet voor niets de Vlietloop 'Eén van de Big Five' (Koningsdag, Jazz Culinair, Paardenmarkt, Vlietloop en het Weekend van Voorschoten).

Het was prachtig om te zien dat jong en oud bij de Vlietloop is betrokken. Ouders met hele jonge kinderen die hun kinderen begeleidden bij de kinderloop waarvan velen later zelf aan de start stonden voor één van de afstanden en senioren op zeer respectabele leeftijd. Iedereen had plezier en was in beweging!
Organisator Robert Laan, vanaf het begin van de Vlietloop betrokken bij de organisatie, kijkt tevreden terug op het evenement. 'Dankzij het hoofdsponsorcontract met DC Klinieken  kunnen we in ieder geval de komende drie jaar dit mooie evenement blijven organiseren!'.

Deelnemers Amerikaanse School in Den Haag
Warming Up YourLife
Het startschot van wethouder Daan Binnendijk voor de Kinderloop
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
vlnr; Sandra van Meggelen Joyce van Kooij Manouk Markman Lisanne Schoof Mirjam Cramer Anneke van Vliet. Foto: Danielle Spiegeler.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 3 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 7 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 8 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 8 uur geleden 1
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 10 uur geleden