'Onvergetelijk Mauritshuis' Foto Billie-Jo Krul
'Onvergetelijk Mauritshuis' Foto Billie-Jo Krul

Alzheimer Café start met speciale bijeenkomst

Algemeen Regio nieuws

Voorschoten -  Ter gelegenheid van het 20-jarige bestaan van het Alzheimer Café in Nederland en van Wereld Alzheimer Dag op 21 september vindt in Voorschoten op woensdag 20 september een speciale bijeenkomst plaats van het Alzheimer Café.

Het thema van deze speciale bijeenkomst is: 'Dementie: kunst en genieten' ('Onvergetelijk Mauritshuis').Geert-Jan Borgstein van het Mauritshuis zal een presentatie verzorgen over de 'onvergetelijke' rondleiding in het Mauritshuis voor mensen met dementie en hun dierbaren (partner of mantelzorger).
Hij zal informatie geven over dit project en daarna een presentatie aan de hand van een schilderij dat vertoond wordt op een scherm. De bezoekers worden hierbij actief betrokken.
Uiteraard ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

Plaats: Ruimte Plus, Merelhof 7-11, Voorschoten.
Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30, einde 21.15 uur.Wij verwachten veel bezoekers en daarom moet u zich ditmaal van te voren aanmelden.
email: jatcornelissen@casema.nl of telefoon: 071-5616048  (bij geen gehoor: 071-5611799)Let op: toegang is gratis in volgorde van aanmelding maar vol is vol.
Speciale aanbieding
Tijdens deze bijeenkomst zal een speciale aanbieding worden gedaan voor een drietal rondleidingen 'Onvergetelijk Mauritshuis' in het museum te Den Haag.
  

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 2 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 3 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 3 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 3 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 8 uur geleden