Afbeelding

Ondernemersavond over verkeershinder aanleg RijnlandRoute en ondertunneling Den Deijl

Algemeen Regio nieuws

Op woensdagavond 27 september in Restaurant De Bijhorst

Op 20 september start de aanleg van de RijnlandRoute. De werkzaamheden duren naar verwachting ruim vijf jaar en dreigen een grote nadelige invloed op de bereikbaarheid van o.m. Voorschoten en Wassenaar te hebben. Wat staat ons allemaal te wachten? Comol5, de organisatie die de weg gaat aanleggen, komt dat op woensdag 27 september om 20 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in Restaurant De Bijhorst, Zijdeweg 54, 2245 BZ Wassenaar aan ondernemers uit beide plaatsen uitleggen en met hen daarover van gedachten wisselen.

Ondernemend Wassenaar, die de avond organiseert, nodigt alle ondernemers uit de twee dorpen uit hierbij aanwezig te zijn en aan de discussies hun steentje bij te dragen. Dat de aanleg van de nieuwe verbinding tussen A4 en A44 enige overlast met zich meebrengt, is onvermijdelijk, maar nu dreigt met name door de manier waarop de zand- en grondtransporten over de A44 zijn gepland het verkeer op deze weg nog vaker en langer vast te komen staan, dan nu al het geval is. Zeker wie voor het goed functioneren van zijn of haar bedrijf (mede)afhankelijk bent van transporten over de A44 raadt men aan te komen. Tijdens de bijeenkomst wordt men ook bijgepraat over de inspanningen om te komen tot een ondertunneling van de A44/N44 bij Den Deijl. Men kan zich heel eenvoudig aanmelden door een email te sturen naar secretariaat@ondernemendwassenaar.nl.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 5 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 9 uur geleden 23
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 27 mrt, 13:31
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 27 mrt, 13:24