Afbeelding

Una mujer fantástica

Algemeen Kunst & Cultuur

Niet voor iedereen is het vakantie, maar een uitstapje naar de bioscoop kan het gevoel wèl oproepen. Er is weer van alles te genieten! Op 11, 12 en 15 oktober bij voorbeeld: de bijzondere Chileense film Una mujer fantástica. Op vrijdag 13 oktober is er een extra voorstelling van Dunkirk.
Op woensdag 11 oktober is er voor alle leeftijden de Disney animatiefilm Cars 3 (2D en 3D). Tijdens de herfstvakantie is er een Cinekid-programma met 5 verschillende films voor kinderen vanaf 4 tot 10+ jaar oud. 

Voor de liefhebbers van moderne schilderkunst en opera  zijn er een Exhibition on Screen-voorstelling over David Hockney (18 oktober) en een live-opera van Verdi Un ballo in Maschera (24 oktober, 19.45 u ).
Spanning is er in hoge mate in The Beguiled (16+), te zien op 19, 20 en 22 oktober.

De kaartverkoop voor de nieuwe filmcursus is gestart op de website en via de kassa. Filmjournaliste Dana Linssen (NRC Handelsblad / De Filmkrant) neemt de cursisten vier avonden mee door de filmgeschiedenis van de Verenigde Staten aan de hand van de documentaire  A Personal Journey with Martin Scorsese Through American Movies. De cursus kost € 40,- 
Aansluitend bij de cursus zullen 4 films (Taxi DriverRaging BullGoodfellas en de familiefilm Hugo ) worden vertoond die algemeen toegankelijk zijn. Cursisten krijgen korting op deze films. Meer details over de inschrijving voor de cursus zijn hier te vinden.. 

Door te klikken op de posters krijgt u de trailers te zien. Op de website van het Filmtheater staat het complete programma voor zover vastgesteld, en informatie over het jeugdtheaterseizoen. Door te klikken op de titel op de home page komt u terecht bij de beschrijving.

Contact:
Wilt u ons iets melden of vragen (geen reserveringen)? Dat kan via e-mail of het contactformulier op de website. 
Graag tot ziens!

Nieuws overzicht

Burgemeester Stemerdink kwam het nog altijd heel fitte echtpaar Van Katwijk feliciteren met het diamanten huwelijk. Foto: PR
Diamanten echtpaar Van Katwijk: altijd trots op elkaar 1 uur geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 4 uur geleden
Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 5 uur geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 5 uur geleden 1
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 21 uur geleden