Alles wordt ter plekke vers gemaakt in de open keuken van het restaurant. Foto: E.J. Daalder
Alles wordt ter plekke vers gemaakt in de open keuken van het restaurant. Foto: E.J. Daalder

Nieuw: Sushi Panda sushi en sashimi specialiteiten

Algemeen


Ook zo dol op sushi? Dan hoef je ook hiervoor het dorp niet meer uit. Voorschoten heeft sinds vorige week ook een Sushi-restaurant! Aan de Leidseweg 46 openden Andy Hu en zijn vrouw Xufang hun Sushi Panda, een afhaal Restaurant voor sushi specialiteiten.

door: Redactie

Voorschoten – Het was een toevalstreffer dat Andy een paar maanden geleden over de Leidseweg reed en zag dat het voormalige pannenkoekenrestaurant te huur stond. 'Xufang en ik waren al een tijdje op zoek naar een mooi pand om een eigen zaak te beginnen. Een chinees restaurant leek voor de handliggend, wij zijn beiden opgegroeid in families die verschillende chinese restaurants hier in de regio hebben, maar wij wilden een shusi restaurant. Sushi, is trendy, gezond, lekker en je kan er eindeloos mee variëren. Wij zijn ons de afgelopen jaren in het bereiden van sushi gaan verdiepen. Om ervaring op te doen hebben we in een sushi-restaurant gewerkt en nu hebben we dan onze eigen zaak Sushi Panda!

Op de menukaart van Sushi Panda staan bijna 50 verschillende soorten sushi, van zalm, tonijn, krab, garnalen tot paling maar ook kip, ei, avocado, aardappel.Je kunt kiezen uit verschillende soorten Nigiri, Maki, Temaki, Gungan, Garnalen kroketjes, tempura en andere gefrituurde lekkernijen. Daarnaast zijn er ook salades met Wakame en Tsukemono. Voor mensen die geen vlees of vis eten zijn er vegetarische specialiteiten.

Mensen vinden het vaak lastig om een keuze te maken uit al die verschillende gerechtjes, daarom hebben wij naast een keuze lijst van gerechten ook boxen samengesteld voor meerdere personen met gevarieerde sushi en sashimi', legt Andy uit. 'Alles wordt vers en ter plekke verwerkt, het is daarom aan te bevelen om van te voren een bestelling door te geven zodat wij de tijd hebben om het voor te bereiden.'

Sushi Panda is gevestigd aan de Leidseweg 46 (tegenover het gemeentehuis) in Voorschoten, het restaurant heeft plaats voor 50 gasten, die zowel binnen als op het overdekte terras kunnen zitten. Sushi Panda is van dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 13.00 uur tot 22.00 uur. Reserveren voor een tafel of afhalen kan telefonisch via 06.43717423.

Bestellijst: Link naar PDF bestand

Sushi Panda
Leidseweg 46
2251 LC Voorschoten
06 43717423

Nieuws overzicht

Afbeelding
Afsluiting Sijtwendetunnel van 28 april tot 18 mei 2 uur geleden 1
De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 20 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 20 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 20 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 20 uur geleden