Pim van Hal van Sportfondsen Voorschoten toont de opbrengst, Sportfondsen verhoogde het bedrag nog eens met 250 euro! Foto: Sleutelstad
Pim van Hal van Sportfondsen Voorschoten toont de opbrengst, Sportfondsen verhoogde het bedrag nog eens met 250 euro! Foto: Sleutelstad Foto: Sleutestad

Winter Challenge Spieren voor Spieren in Het Wedde

Algemeen

Voorschoten- Vannacht hebben de deelnemers aan de Wintertijd Challenge in zwembad Het Wedde 2850 euro bij elkaar gezwommen voor Spieren voor Spieren.

In de nacht van 28 op 29 oktober 2017 vindt inmiddels traditioneel de Wintertijd Challenge in Het Wedde plaats, dit jaar alweer voor de 4e keer. Tijdens het teruggaan van de klok van zomertijd naar wintertijd wordt er in zwembad Het Wedde gesport om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar spierziekte bij kinderen. 

Het streefbedrag €2500,00 is ruimschoots gehaald.

Sportfondsen heeft zich in 2014 als partner verbonden aan de Stichting Spieren voor Spieren Dat doen zij onder andere door geld in te zamelen middels fondsenwervende acties en evenementen. Zo ook tijdens de Wintertijd Challenge, die traditioneel plaatsvindt in de nacht van 28 op 29 oktober 2017. De klok gaat die nacht een uur terug. In dat extra uur kan iedereen zijn/haar spieren inzetten door te zwemmen of sporten om kinderen met een spierziekte te helpen. 

Dartster Rilana Erades heeft met 665 euro het hoogste bedrag binnengehaald. Het leverde haar naast een warm gevoel ook een warme badjas op van Sportfondsen Voorschoten. Ondanks het feit dat ze 22 weken zwanger is, zwom ze een uur lang baantjes!  

Bron:      Leiden Sleutelstad
Zie ook: https://soundcloud.com/sleutelstad

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 7 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 9 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 14 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 20 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk 23 uur geleden