Marcus van der Valk (midden) met de ingelijste voetbalbroek met links Voorschoten '97 voorzitter Ton van Emmerik en rechts Hans Toor, voorzitter van de sponsorcommissie.
Marcus van der Valk (midden) met de ingelijste voetbalbroek met links Voorschoten '97 voorzitter Ton van Emmerik en rechts Hans Toor, voorzitter van de sponsorcommissie.

Van der Valk kledingsponsor van Voorschoten '97

Algemeen

Voorschoten - Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw is waarschijnlijk de oudste sponsor van Voorschoten '97. Veel leden van de bekende horecafamilie hebben er gevoetbald of spelen er nog. En het oudste lid van Voorschoten '97? Arie van der Valk.

Directeur Marcus van der Valk tekende afgelopen vrijdag een nieuw sponsorcontract, onderdeel van het unieke vijfjarige kledingplan dat alle voetballers van een uniform tenue voorziet. De bekende toekan siert de groene voetbalbroeken. Voorzitter Ton van Emmerik en Hans Toor van de sponsorcommissie overhandigden Marcus van der Valk een ingelijste broek met kousen. Het 'schilderij' krijgt een mooi plekje in het bedrijf. "Ik doe graag iets terug voor de vereniging", vertelt Marcus. "Ik ben opgegroeid in ons dorp en heb zelf van kinds af aan bij SVLV gespeeld. Twee broers speelden in het eerste. Vier van mijn vijf kinderen hebben ook gevoetbald. Eén speelt er nu nog in de jeugd van Voorschoten '97. Ik kom er graag kijken en zo krijg je sympathie voor de club."

Nieuws overzicht

Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 8 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 10 uur geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 11 uur geleden
Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 16 uur geleden 6
Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 23 apr, 16:10