Carine Krommendijk met haar eigen honden Chico, een Shih tzu en een Barbet. Ook wel Franse waterhond genoemd. Foto: PR
Carine Krommendijk met haar eigen honden Chico, een Shih tzu en een Barbet. Ook wel Franse waterhond genoemd. Foto: PR

ChiCa Hondenschool workshops en trainingen

Algemeen Ondernemer in beeld

Voorschoten - Carine Krommendijk geeft hondentraining bij Intratuin Voorschoten. Na haar jarenlange ervaring in het werk als activiteiten begeleider met gehandicapte kinderen en als pedagogisch medewerker op verschillende BSO's besloot zij de boeg om te gooien en de opleiding bij Dog Vision te volgen tot instructeur. Daarnaast deed zij de opleiding therapiehondbegeleider en beide studies werden met succes afgerond. Na de opleiding besloot zij haar eigen honden in te zetten in haar bedrijf "ChiCa Therapiehonden".

"ChiCa Hondenschool" is een onderdeel van haar bedrijf. 'In mijn lessen vind ik het belangrijk dat mensen plezier hebben met hun hond. Een mooie band opbouwen door wederzijds respect. Als die er is kom je al een heel eind', vertelt Carine. We werken in kleine groepjes wat de lessen overzichtelijk houdt. Alle honden van groot tot klein zijn welkom.

Op de website van ChiCa Hondenschool www. chicahondenschool.nl staan de verschillende lesniveaus vermeld, van de puppy socialisatieklas tot gevorderd 2. Ook kunt u de cursus sport en trucs volgen en kinderen kunnen zich opgeven voor kind-hond lessen.

Ook privé lessen
Carine geeft ook privé lessen, deze lessen worden in overleg met de eigenaar van de hond samengesteld. Wie hierover informatie wil kan het beste even telefonisch contact opnemen via 06 26467714 of mail: info@chicahondenschool.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 12 uur geleden
Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 18 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 18 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 19 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 19 uur geleden