Afbeelding

Gezocht: enthousiaste Wandel Begeleider

Algemeen Sport

Wandelt u graag? Doet u dat graag in een groene omgeving? Wilt u uw enthousiasme voor het wandelen en/of de natuur overbrengen op mensen die, om wat voor reden dan ook, minder bewegen? Wilt u op regelmatige en vrijwillige basis samen met een andere  begeleider een wandelgroep begeleiden? Geef u dan op! U kunt wekelijks als begeleider meewandelen, maar ook als u één keer per maand beschikbaar bent, zijn we daar heel erg blij mee.

De wandelingen zijn geen natuurexcursies, maar onderweg kan een begeleider of soms ook een deelnemer een of twee keer kort iets over de natuur en de omgeving vertellen. Dat kan, maar het hoeft niet. Per wandeling zijn er twee Wandel  Begeleiders. De Wandel Begeleiders krijgen een korte EHBO cursus, een dagcursus van de wandelbond (K.W.B.N.) en een dagcursus  korte natuurbeleving van I.V.N. aangeboden. Deze cursussen zijn  voor de vrijwilligers gratis.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden als vrijwillig wandelbegeleider? Bekijk dan onze website: Gezond Natuur Wandelen: www.gezondnatuurwandelen.nl . U kunt ook contact opnemen met Mariëlle de Jong: E-mail: marielle@gezondnatuurwandelen.nl  of bel 06-41130101

Nieuws overzicht

Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 2 uur geleden
Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 9 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 9 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 10 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 10 uur geleden