Afbeelding

Black Friday bij HiFi Overgaauw!

Algemeen Ondernemer in beeld

Voorschoten/Leiden - HiFi Overgaauw heeft vrijdagavond 24 (20.00 uur) en zaterdag 25 november (11.00 en 14.00 uur)het Kef en Hegel evenement met internationale sprekers. Wie benieuwd is hoe goed audio kan klinken en op een ontspannende manier bezig wil zijn met geluid is meer dan welkom. De Engelse Johan Coorg komt KEF promoten en de Noor Hegel audio. Zowel met draad als draadloos komt aan de orde. Zie https://overgaauw.com/

Op zaterdag 2 december komt Focal speakers en op vrijdag en zaterdag 8 en 9 december heeft HiFi Overgaauw haar jaarlijks vinyl feestje, waarbij wordt gedraaid op de Totem speakers.

Inloop is kosteloos.

Stemmen op HiFi Overgaauw 

HiFi Overgaauw is weer in de race om weer verkozen te worden tot de beste HiFi-winkel van Zuid-Holland en mogelijk ook van Nederland.
Wie dit streven wil steunen kan tot eind november op HiFi Overgaauw stemmen via: http://www.hvt.nl/winkel/overgaauw-hifi/
Bepalend voor de winst is de hoeveelheid uitgebrachte stemmen alsmede de beoordeling van klanten. 

Overgenomen van de BV Leiden:

Al twee jaar op rij de beste HiFi-winkel van Nederland zijn. Dat is wat BV Leiden lid HiFi Overgaauw is. Elke dag wordt er hard gewerkt om die titel in ere te houden. De titel wordt verkregen door het aantal uitgebrachte stemmen in combinatie met beoordelingen van klanten.

De klanten hebben dit al 2 jaar mogelijk gemaakt en dat maakt de Award nog gewilder voor HiFi Overgaauw. "Het is een waardering dat je het zo goed mogelijk probeert te doen. Dat de nieuwe Jugendstill ruimte vol High end audio, waar alle workshops en informatie/luistersessies voor klanten in samenwerking met leveranciers plaatsvinden, een positief effect heeft gehad, was blijkbaar de extra push die nodig was om deze Award in de wacht te slepen. Iedere stem telt!"

HVT, Nederlands oudste en zeer gewaardeerd Hifi magazine, heeft voor de zesde keer de zeer gewilde Award uitgereikt. HiFi zaken door heel Nederland hebben kunnen meedoen, zowel voor de provincie als de titel voor heel Nederland.

Afbeelding

Nieuws overzicht

De Cirkelbus verzorgde weer een kleurrijke tocht voor abonnees.
Naar de bollen: de Cirkelbus reed vier keer 32 minuten geleden
Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 15 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 17 uur geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 18 uur geleden
Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 23 uur geleden 6