De kampioenen, Team 1 van Reflex Voorschoten
De kampioenen, Team 1 van Reflex Voorschoten

Reflex Voorschoten team 1 Kampioen Tafeltennis 

Algemeen Sport

Het trio tafeltennisteam van Reflex Voorschoten is afgelopen donderdag 23-11 tegen het Katwijkse Rijnsoever in de najaarscompetitie kampioen geworden in de 5e klasse D.

Het team bestaande uit ; vlnr Hans Roovers( 62% winstpercentage), Berthold van Veen ( 81 % ) en Andre Boersma (71%)) had een enorme eindsprint en won 3 wedstrijden op rij met maar liefst 9-1 waardoor de concurrenten op achterstand werden gezet. Onderstaand de foto van de kampioenen die in het voorjaar in de 4e klasse zullen spelen. Trainer Dollekamp heeft er alle vertrouwen in dat zijn team zich kan handhaven.
De thuiswedstrijden vinden plaats op de maandagavond in de gymzaal van school de Vos, Multatulilaan te Voorschoten.

Tafeltennisvereniging Reflex in Voorschoten is een gezellige club van ongeveer 20 enthousiaste tafeltennissers die met veel plezier één avond per week een stevig balletje willen slaan. De club is één van de oudste in het dorp (sinds  september 1968) de sfeer is er ongedwongen en het spelniveau is gevarieerd. 
Twee  teams draaien mee in de officiële NTTB competitie.  Elke maandagavond tussen 20.15 en 22.30 wordt er gespeeld (behalve in de schoolvakanties) op onderstaand adres. Kom eens kijken, nieuwe leden (vanaf ongeveer 16 jaar) zijn van harte welkom.

Meer informatie op: http://www.reflex-voorschoten.nl

Adres
Krimwijkzaal
Multatulilaan 92

Gymzaal Openbare Basis School de Vos
2251 ZM Voorschoten

Nieuws overzicht

Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 38 minuten geleden
In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 3 uur geleden
Afbeelding
Kasteel Duivenvoorde is weer open met een nieuwe expositie 3 uur geleden
De Cirkelbus verzorgde weer een kleurrijke tocht voor abonnees.
Naar de bollen: de Cirkelbus reed vier keer 4 uur geleden
Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 19 uur geleden