Afbeelding

9 december PJPJ-jazz

Algemeen Kunst & Cultuur

PJPJ-jazzconcert op 9 december 2017 in het Cultureel Centrum Voorschoten

Voorschoten - Armando Petrella, op trombone en zangeres Dominika Zawada staan op 9 december 2017 centraal tijdens het PJPJ-jazzconcert op zaterdag 9 december 2017 in het Cultureel Centrum, Prinses Marijkelaan 4, Voorschoten. Aanvang 20.00 uur. Entree € 5,00. Donateurs en kinderen gratis.

Armando Petrella (trombone), werd geboren in Monza bij Milaan. Zijn liefde voor muziek, vooral jazz en afro-Amerikaans georiënteerde muziek groeide naarmate hij ouder werd. In 2011 studeerde hij al af aan de 'Milano International Jazz Academy' op jazzgitaar(!). Gefascineerd door het lyrische en de power in het spel van zijn favoriete jazzblazers, met name koperblazers, ging hij trombone studeren aan het Verdi Conservatorium in Milaan en kwam naar het Conservatorium Den Haag om dit verder te perfectioneren.

Dominika Zawada (zang), werd in geboren in Polen. Zij zingt al zolang als zij zich kan herinneren. Lessen kreeg zij in het schoolkoor en later privé-zangles. Nadat zij de zangeressen Natalie Cole, Diana Krall en Eva Cassidy ontdekte ging haar passie uit naar jazzmuziek. In 2011 verhuisde zij naar Nederland en studeerde een jaar op de 'DJAM' opleiding in Amsterdam. In 2013 werd zij toegelaten op het Koninklijk Conservatorium Den Haag. In 2014 zat zij in de finale van "The Voice" van Polen. Dominika brengt een mix van jazz, folk en wereldmuziek op haar eigen manier!

De volledige bezetting op 9 december is:

Armando Petrella, trombone

Dominika Zawada, zang

Katja HyunJung Ji, piano

Dimitris Koutantos, drums Nikos Kalogiannis, contrabas Canio Coscia T, saxofoon PJPJ nodigt u van harte uit voor het jazzconcert op 9 december 2017 in het Cultureel Centrum

Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 1 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 4 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 10 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 14 uur geleden 26
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9