Afbeelding

Lampionoptocht en muziek in "kerstdorp" Voorschoten …Een traditie!

Algemeen Evenementen

Voorschoten -  Een sfeervolle winterwinkelavond in het centrum van Voorschoten die de gezellige kerstdagen aankondigt,
dat is de kerst-lampionoptocht, een traditie die inmiddels grote bekendheid geniet.
Elk jaar weer lopen er heel veel kinderen glunderend met hun lampionnen in een feestelijke optocht achter de muziek van het Kerstmannenorkest aan om het kerstdorp te verlichten. Ondanks de aangekondigde bezuinigingen die menig organisatie zal treffen is het de Centrum winkeliers, samen met Popcore All Sounds gelukkig weer gelukt om deze traditionele kerst - kinderoptocht te kunnen organiseren.

Op vrijdagavond 22 december vanaf 18.30 kunnen kinderen met mamma's, pappa's, opa's of oma's een gratis lampion komen halen op het plein van de Kruispuntkerk (bij AH). Rond 19.00 zal het startsein geven worden voor de optocht onder begeleiding van de Kerstman en het Kerstmannenorkest.

De optocht zal door de sfeervolle straten van het centrum trekken en zal ongeveer een half uur duren. Aan het eind van de tocht op het Treubplein zullen de kinderen door Popcore All Sounds getrakteerd worden op een heerlijke kop chocolademelk. Voor de ouders of begeleiders zal er Glühwein geschonken worden om weer lekker op te warmen en samen nog even te genieten van de kerstsfeer … !
Want … na de optocht zal, eveneens op het Treubplein, een heuse kerst Sing-a-long ten gehore gebracht worden door Popcore All  Sounds en het Laurentius Dickens orkest waarbij de kinderen (en u natuurlijk ook) van harte uitgenodigd worden om mee te zingen of te dansen. Kortom, kerst zal dit jaar in het winkelcentrum van Voorschoten gegarandeerd weer heel sfeervol zijn. De winkels in het centrum zijn uiteraard ook geopend deze avond zodat u de Kerstman nog kunt helpen met zijn kerstinkopen.

Op zondag 17 en zondag 24 december is het van 12.00 - 17.00 uur Koopzondag in Voorschoten!

Nieuws overzicht

Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 2 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 3 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 3 uur geleden
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 5 uur geleden
In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 8 uur geleden