Afbeelding

Decembermaand, de tijd om er voor elkaar te zijn

Algemeen Politiek

Persbericht gemeente Voorschoten

Wat was ons dorp mooi onder die witte sneeuwlaag deze week! Er was veel sneeuwpret en sommigen kregen zelfs sneeuwvrij om er volop van te kunnen genieten. Maar niet voor iedereen is dit winterweer fijn. Veel van onze dorpsgenoten kunnen of durven niet de straat op en het dorp in, bang om uit te glijden en te vallen.

Wethouder Nanning Mol: " Zeker voor onze oudere en kwetsbare inwoners kan het winterse weer extra hinder bezorgen.  Een helpende hand van buren, vrienden of een vrijwilliger is deze dagen meer dan welkom.  Iedereen kan heel eenvoudig wat betekenen voor een ander. Door bijvoorbeeld een boodschap mee te nemen voor je buren. Zo zorgen we met elkaar, jong en oud dat het nog fijner en veiliger wonen is in Voorschoten."

Vraag hulp 
Ook Voorschoten Voor Elkaar biedt hulp en ondersteuning aan inwoners van Voorschoten die dat nodig hebben. Dat kan het hele jaar als u een klusje heeft waar u zelf niet toe in staat bent. Denk daarbij aan de thuisadministratie, het onderhouden van de  tuin, vervoer of boodschappen doen. Maar de vrijwilligers van Voorschoten Voor Elkaar helpen ook voor een enkele keer zoals nu het winterse weer er is. Voorschoten Voor Elkaar is elke werkdag bereikbaar tussen 9.00 en 15.00 uur op telefoonnummer 071-5619001.  U kunt ook langskomen bij het Silver Business Center aan de Schoolstraat 174.

Nieuws overzicht

Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 28 minuten geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 34 minuten geleden
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 2 uur geleden
In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 5 uur geleden
Afbeelding
Kasteel Duivenvoorde is weer open met een nieuwe expositie 5 uur geleden