Afbeelding

Klanten van Albert Heijn geven ruim 2.600 producten aan Voedselbank Voorschoten

Algemeen Regio nieuws

Voorschoten - Tientallen volle kratten, samen goed voor ruim 2.600 producten. Dat is de geweldige opbrengst van de inzamelingsactie voor Voedselbank Voorschoten. Rotary Club Voorschoten-Leidschendam organiseerde de actie op 16 december bij Albert Heijn in de Schoolstraat.

Bij de ingang van de supermarkt overhandigen Rotaryleden de klanten een boodschappenlijstje met houdbare producten waaraan de voedselbank behoefte heeft. Na betaling aan de kassa konden klanten die producten bij de Rotaryleden inleveren. Zij brachten de volle kratten vervolgens naar de voedselbank. Sommige producten liepen zelfs zo hard, dat de bevoorrading even niet was bij te houden en klanten voor zichzelf misgrepen. Rotary en Voedselbank Voorschoten bedanken alle klanten van Albert Heijn voor hun enorme vrijgevigheid.

Lezers die niet aan de actie konden deelnemen maar de voedselbank wel willen steunen, kunnen een donatie overmaken op rekening NL71 RABO 0126 6428 50, t.n.v. stichting Voedselbank Voorschoten.

Nieuws overzicht

Burgemeester Stemerdink kwam het nog altijd heel fitte echtpaar Van Katwijk feliciteren met het diamanten huwelijk. Foto: PR
Diamanten echtpaar Van Katwijk: altijd trots op elkaar 1 uur geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 3 uur geleden
Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 4 uur geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 4 uur geleden 1
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 20 uur geleden