Afbeelding

Kom uit die luie stoel en kom lekker VOLLEYBALLEN.

Algemeen Sport

Voorschoten - Iedere donderdagavond spelen ongeveer 8 tot 12 mannen een partijtje volleybal in de gymzaal/turnzaal "De Voorsprong" aan de OudAdegeesterLaan van 20.00 uur tot +/- 21.30 uur. Het is niet het hoogste niveau, wat er gespeeld wordt en het net hangt niet al te hoog. Maar iedereen vindt het heel gezellig en de sfeer is altijd goed. De gemiddelde leeftijd is ruim boven de 50.

MAAR…… ons clubje wordt steeds kleiner en er zijn avonden dat we maar met 6 man zijn. Dus we kunnen nog wel een paar man gebruiken, graag zelfs!

Misschien zijn er een paar mensen, die volleybal ook leuk vinden om te spelen. De kosten zijn afhankelijk van het aantal leden, vorig seizoen iets van € 50,- per jaar. Daarvoor hoef je het dus niet te laten.
Als je het leuk vindt om te gaan spelen, kijk in je omgeving rond of je nog meer mensen kent, die het ook leuk vinden, en nodig die dan ook uit en kom (eventueel samen) naar "De Voorsprong".
Aanmelden van te voren is niet nodig, maar misschien wel handig. Info: Martin van Luijk, 071-5615103

Zomaar een paar avonden meespelen om te zien dat het leuk is, kan altijd en kost niets.  Dus: …… kom genieten van een heerlijk avondje volleyballen.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Lang zal hij leven! 49 minuten geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 12 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 13 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 18 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren gisteren 1