Vanuit de Papelaan linksaf richting het centrum is lastig oversteken. Auto's blokkeren het fietspad. Foto: VSK
Vanuit de Papelaan linksaf richting het centrum is lastig oversteken. Auto's blokkeren het fietspad. Foto: VSK Foto: Marjolein Altena

Veurseweg bijna top! Eén probleem nog

Algemeen Regio nieuws

Voorschoten - De Traverse, de doorgaande weg door Voorschoten is klaar. En het is mooi geworden. De Veurseweg, het kruispunt bij de Koninklijke Marinelaan, het mooie Deltaplein met de Schoolstraat boulevard: het ziet er top uit. Maar er is nog één knelpunt waar steeds meer mensen over klagen.

Klanten van Hoogvliet Supermarkt die na het boodschappen doen terugrijden en vanaf de Papelaan linksaf richting het centrum willen rijden, moeten flink wat geduld hebben. Na het fietspad is het vaak lang wachten totdat zowel de linker- als de rechterrijbaan vrij is om over te steken. De middenberm is namelijk niet breed genoeg voor auto's om halverwege stil te staan. Het gevolg is een lange rij wachtenden op de Papelaan. En sommige automobilisten proberen toch die middenberm te halen waardoor ze op een deel van de weg komen te staan wat aan de andere kant problemen oplevert.

Omdat de redactie meermalen over dit probleem is benaderd, starten wij een kleine inventarisatie. Graag uw reactie dus naar redactie@voorschotensekrant.nl, onderwerp: tussenberm T-kruising Papelaan en Veurseweg. Inmiddels heeft de Firma Hoogvliet aangegeven het probleem te laten onderzoeken door hun afdeling Bouw en Techniek.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 8 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 12 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 17 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 22 uur geleden 27
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9