<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Vanuit de Papelaan linksaf richting het centrum is lastig oversteken. Auto's blokkeren het fietspad. Foto: VSK
Vanuit de Papelaan linksaf richting het centrum is lastig oversteken. Auto's blokkeren het fietspad. Foto: VSK (Foto: Marjolein Altena)
Regio nieuws

Veurseweg bijna top! Eén probleem nog

Voorschoten - De Traverse, de doorgaande weg door Voorschoten is klaar. En het is mooi geworden. De Veurseweg, het kruispunt bij de Koninklijke Marinelaan, het mooie Deltaplein met de Schoolstraat boulevard: het ziet er top uit. Maar er is nog één knelpunt waar steeds meer mensen over klagen.

Klanten van Hoogvliet Supermarkt die na het boodschappen doen terugrijden en vanaf de Papelaan linksaf richting het centrum willen rijden, moeten flink wat geduld hebben. Na het fietspad is het vaak lang wachten totdat zowel de linker- als de rechterrijbaan vrij is om over te steken. De middenberm is namelijk niet breed genoeg voor auto's om halverwege stil te staan. Het gevolg is een lange rij wachtenden op de Papelaan. En sommige automobilisten proberen toch die middenberm te halen waardoor ze op een deel van de weg komen te staan wat aan de andere kant problemen oplevert.

Omdat de redactie meermalen over dit probleem is benaderd, starten wij een kleine inventarisatie. Graag uw reactie dus naar redactie@voorschotensekrant.nl, onderwerp: tussenberm T-kruising Papelaan en Veurseweg. Inmiddels heeft de Firma Hoogvliet aangegeven het probleem te laten onderzoeken door hun afdeling Bouw en Techniek.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten