foto leden Kieslijst ONS Voorschoten  Op de foto ontbreken Bryan Hilders en Joost van Eysden
foto leden Kieslijst ONS Voorschoten Op de foto ontbreken Bryan Hilders en Joost van Eysden

ONS Voorschoten komt met nieuwe gezichten

Algemeen Politiek

Voorschoten -  De leden van ONS Voorschoten hebben tijdens hun Algemene ledenvergadering op 11 januari de kieslijst voor de Raadsverkiezingen van 21 maart 2018 vastgesteld. De leden hebben gekozen voor nieuwe gezichten: op de eerste zes plaatsen staan drie nieuwe namen. Glenn Zeelt is als lijsttrekker gekozen. De lijstduwer is de huidige wethouder van ONS Voorschoten, Hans Rasch.

Afgelopen donderdag hebben de leden van ONS Voorschoten tijdens de Algemene ledenvergadering besloten de kieslijst voor de Raadsverkiezingen van 21 maart 2018 vast te stellen. Er is gekozen voor vernieuwing. De lijst laat zien dat de opgebouwde kennis van de laatste jaren behouden blijft. De kandidaat raadsleden hebben verschillende achtergronden en vullen elkaar goed aan. Als lijsttrekker is Glenn Zeelt gekozen. Hij is nog niet zo lang bij ONS Voorschoten aangesloten, maar woont al tientallen jaren in Voorschoten, is actief geweest in het lokale verenigingsleven, heeft 23 jaar bij de gemeente Voorschoten gewerkt en heeft diverse bestuursfuncties bekleed. Sociaal, pragmatisch denken en zakelijkheid zijn begrippen die bij ONS Voorschoten en Glenn passen. Hij is nu Burgercommissielid voor ONS Voorschoten. Ook nieuw op de lijst zijn Hans van der Elst en Ummi Cimen (beiden Burgercommissielid). Op plaats zes staat Marleen Persoon. Marleen is onder andere bekend van 'Ons gaat persoonlijk' en was eerder Burgercommissielid.

Een vernieuwd team, dat nog meer dan tot nu toe, direct overleg wil met de mensen en de organisaties om te horen wat hen bezighoudt. Ze komen graag naar u toe. Eens in de zes weken een spreekuur op locatie is één van de uitwerkingspunten van het verkiezingsprogramma.

De volledige lijst:

1. Glenn Zeelt
2. Hans van der Elst
3. Jan Smit
4. Ummi Cimen
5. Alphons Eversteijn
6. Marleen Persoon
7. Maarten Kriek
8. Fer de Boer
9. Bryan Hilders
10. Ricardo Reyme
11. Joost van Eysden
12. Hans Brom
13. Hans Rasch.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Blijf langer sterk 6 minuten geleden
De eerste Zonnebloemloten zijn verkocht door Zonnebloemvoorzitter Bert Dedden, aan burgemeester Stemerdink
Burgemeester Nadine Stemerdink koopt eerste Zonnebloemloten 15 uur geleden
Afbeelding
Voorschoten sluit aan bij Hollandse Plassen 17 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten VOV komend weekend 20 uur geleden
Afbeelding
Taekwon-Do Rotterdam Cup 2024 16 apr, 20:42