De online veiling voor Miranda Brouwer leverde een mooie bedrag op. Foto: Pottovski Photography
De online veiling voor Miranda Brouwer leverde een mooie bedrag op. Foto: Pottovski Photography Foto: Marjolein Altena

Online veiling voor Miranda levert € 1750,- op

Algemeen Regio nieuws

Gedurende de periode 15 september t/m 15 december 2017 heeft de Stichting 'Wij stoppen MS voor' een uniek initiatief gestart met het Gezondheidscentrum Voorschoten, te weten een online veiling.

door Martine Goes

Voorschoten - Via deze online veiling werden er van diverse lokale ondernemers en particulieren bijzondere producten en diensten aangeboden, zoals een overnachting, kledingaccessoires, beauty behandeling en workshops.

Pagina Voorschotense Krant
Het hoogste bod op de pagina in de Voorschotense Krant is van Peter Muires. Hij heeft de pagina gebruikt voor de advertentie voor de open dag van Het Vlietland College. Het resultaat is te zien op pagina 26.

Opbrengst
De opbrengst van €1750 van de geveilde items is geheel ten goede gekomen aan de Stichting Wij Stoppen MS voor Miranda. De Stichting Wij Stoppen MS voor Miranda dankt het Gezondheidscentrum Voorschoten voor het genomen initiatief. Wilt u meer weten over het gezondheidscentrum bezoek dan de website www.gezondheidscentrumvoorschoten.nl
Afwachten
Miranda heeft in 2017 de stamceltherapie behandeling in Mexico gehad. Omdat de volledige resultaten pas na 1,5 jaar zichtbaar en merkbaar zijn is het voor nu nog afwachten hoe het uitpakt.

'We hopen dat de positieve stijgende lijn door zal zetten'

Miranda en haar omgeving zien zelf al wel vooruitgang. We hopen natuurlijk dat de positieve stijgende lijn door zal zetten. Op de website https://www.wijstoppenmsvoor.nl van Wij Stoppen MS voor Miranda kunt u meer lezen over onze stichting en over hoe het Miranda gaat.

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 3 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 3 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 3 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 3 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 9 uur geleden