Afbeelding

Theehuis Jansland zoekt vrijwilligers!

zondag 14 januari 2018 16:12

Vanaf 30 januari ontwaakt Theehuis Jansland uit haar winterslaap. De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.30 - 17.00 uur; zie ook www.theehuisjansland.nl

Stichting Jansland werkt al ruim 5 jaar alleen met vrijwilligers, en daar zijn wij trots op! Alle leerlingen die het theehuis inmiddels hebben verlaten, zijn daarna of gestart aan een vervolgopleiding of hebben een werkplek gevonden. Dit theehuis is door zijn kleinschalige setting een geschikte werkervaringsplek voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Stichting Jansland biedt heel specifiek aan jongeren met een autisme spectrum stoornis en/of spraak- en taalstoornis, een kans om werkervaring op te doen.
Net als in het bedrijfsleven is er ook in het theehuis een verloop van medewerkers. Daarom is Stichting Jansland momenteel op zoek naar vrijwilligers voor in het bestuur, de horeca, de begeleiding van leerlingen of op ondersteunend gebied. Zoals o.a. bij het werven en aannemen van vrijwilligers.

Wil je ons team van enthousiaste vrijwilligers komen versterken met je kwaliteiten op genoemde activiteiten of heb je andere kwaliteiten die ook goed passen in de werkzaamheden voor het theehuis? Laat het ons dan weten door 'n email te sturen naar theehuisjansland@gmail.com. Of kom eens langs om sfeer te proeven.