Afbeelding

De Voorschotense Krant

Algemeen Ondernemer in beeld

Voorschoten, 9 februari
Vandaag en morgen wordt de Voorschotense Krant weer bezorgd. Vanaf zaterdag eind van de middag kan hij bovendien worden afgehaald bij: 

het Gezondheidscentrum Voorschoten, Multatulilaan 2b (wijk Allemansgeest), de Jumbo in NoordHofland, de Shell Beethovenlaan, de Texaco bij het station, de Dailyshop en de Kler in de Schoolstraat, de bibliotheek, zwembad Het Wedde en het gemeentehuis in Voorschoten en Wassenaar. Ook liggen er kranten bij Chetters Home Molenplein 1 en Marco's Modestoffen Van Hogendorpstraat 69 in Wassenaar.


Wie hem liever online leest, vindt de krant op de website van de krant www.voorschotensekrant.nl. Heeft u de krant niet ontvangen, meld dat dan svp via deze website (www.voorschotensekrant.nl).

De deadline voor de advertenties in de krant die 16/17 maart uitkomt is maandag 12 maart. Wij hebben een speciaal tarief voor een maandelijkse advertentie.

                                                              'een advertentie in de krant klik je niet weg en je rijdt hem niet voorbij'
 

Afbeelding

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 4 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 4 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 4 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 4 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 10 uur geleden