Op zondag 11 februari is ChiCa Hondenschool aanwezig op de dierenafdeling van Intratuin. Foto: PR
Op zondag 11 februari is ChiCa Hondenschool aanwezig op de dierenafdeling van Intratuin. Foto: PR

Bezoek op zondag 11 februari de Puppy speeltuin bij Intratuin

Algemeen Ondernemer in beeld

ChiCa Hondenschool is zondag 11 februari aanwezig op de dierenafdeling van Intratuin Voorschoten. U kunt er van 11.00 tot 12.30 uur terecht voor informatie, tips en adviezen.

door: redactie

Voorschoten - Heeft u net een pup, en kunt u wel wat tips en adviezen gebruiken in de opvoeding? Kom gerust even langs in de Intratuin op de dieren afdeling. Daar staat die zondag ChiCa Hondenschool klaar met een stand waar u antwoord krijgt op alle vragen.

Heeft u een hond in de pubertijd of ouder? Ook dan kunt u natuurlijk gezellig bij ChiCa Hondenschool langskomen voor tips en adviezen.

Van13:00-15:00 uur puppy speeltijd,
ChiCa Hondenschool
instromen mogelijk.

Puppy speeltuin voor puppy's vanaf 8 weken
Op de achterste parkeerplaats van Intratuin kunnen puppy's vanaf acht weken meedoen met het Puppy Speeltuin programma dat wordt gegeven door ChiCa Hondenschool.

Waarom een puppy speeltuin?
Vindt u het ook belangrijk dat uw pup goed wordt gesocialiseerd op een positieve manier? Tijdens de puppyspeeltuin maakt uw pup kennis met verschillende materialen. Ook doen we kleine balans en coördinatie oefeningen, puzzels en kunt u terecht voor tips en adviezen over de opvoeding van uw pup. Samen bezig zijn zorgt ook nog eens voor een goede band.

Vragen en/of aanmelden?
Wil je graag meedoen met één van de cursussen? Geef je dan gauw op. Instromen is vanaf zaterdag 10 februari nog mogelijk voor de onderstaande cursussen:

Puppy socialisatieklas
Puppy cursus
Basis cursus
Gevorderd 1

De eerste 5 aanmeldingen ontvangen een puppy pakket.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Dat kan via www.chicahondenschool.nl of stuur een mail naar info@chicahondenschool.nl. Voor telefonische informatie kunt u contact opnemen via nummer 06-26 46 77 14.

Nieuws overzicht

Een noodkreet van het bestuur. De 100e editie en het NK wordt dit jaar verreden maar hulp is hard nodig! Foto: Nelleke de Vries
Noodkreet vanuit het bestuur van de Kortebaandraverij 2 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 4 uur geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 15 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 16 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 22 uur geleden