<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Manon Kühn heeft de stap gewaagd. Haar Manonka is twee keer zo groot met een dubbele collectie mode, schoenen en een lifestyle. Foto: VSK
Manon Kühn heeft de stap gewaagd. Haar Manonka is twee keer zo groot met een dubbele collectie mode, schoenen en een lifestyle. Foto: VSK (Foto: Marjolein Altena)
Ondernemer in beeld

Mode, schoenen en lifestyle onder één dak

Manonka nieuwe stijl is geopend. De winkel aan de Schoolstraat 59 is uitgebreid met het pand er naast en biedt de moderne, stoere maar vooral vrouwelijke vrouw een complete lifestyle van mode, schoenen, home collectie en een shop in shop van Yaya. Een bewuste keus van eigenaresse Manon Kühn.

door redactie

Voorschoten - 25 jaar geleden startte Manon met haar Manonka Mode. 'Dat laatste woord halen we er nu af en het wordt 'Manonka!', vertelt ze. 'De collectie biedt nu zoveel meer dan alleen mode. De shop in shop van Yaya is wel een kleine droom van me. Ik heb het merk al 20 jaar in huis en is één van mijn favorieten. Maar ik kon het nooit zo presenteren dat de kleding optimaal uitkomt. Nu we het pand er naast er bij hebben, kan dat wel. Het was gewoon een logische stap, ook omdat ik erg van ruimte hou!

Groot
De twee panden zijn doorgebroken en daardoor is één van de grootste winkels in de Schoolstraat ontstaan. 'Er moest flink verbouwd worden', gaat Manon verder. 'Het pand is volledig gestript. De verbouwing hebben we laten doen maar voor het verfwerk ben ik zelf de ladder opgegaan. Nu is er een grote ruimte met drie kleedkamers extra en opslag. De twee winkels zijn verbonden maar er kan apart en samen worden afgerekend. Het team is inmiddels uitgebreid met vier fantastische dames, elk met hun eigen talent voor kleding en kleuren. In totaal zijn we nu met zijn negenen. Ja, een groot team waar ik heel veel vertrouwen in heb.'

Concept-store
De helft van de nieuwe ruimte is bestemd voor de Yaya Conceptstore. De stijl van dit merk is een mix van vintage en industrieel, stoer, comfortabel en hip. Dat zie je terug in de kleding en schoenen maar ook in de woonaccessoires als spiegels, kaarsen, spreien, plaids, lampen en kleine meubels. Die huisstijl hebben we in de inrichting van de winkel doorgevoerd. Alles gemaakt van pure materialen als hout en touw, zelfs de lampen en de meubels. Het leuke is dat je gelijk een bijzondere en warme sfeer in de winkel krijgt.

50 tinten schoenen
Had Manonka al een mooie collectie schoenen, in de nieuwe winkel is deze twee keer zo groot geworden. Met schoenen van onder andere Via Vai, Caprice, La Strada en Shoecolate. 'Ook hier ben ik weer uitgegaan van comfortabel en vrouwelijk. Het moet wel lekker zitten maar er ook leuk uit zien. Binnenkort krijgen we een pumpwand. Pumps in wel 50 verschillende kleuren. We hebben verschillende kleuren op voorraad in alle maten maar eigenlijk is elke kleur te bestellen en dan hebben we dat de volgende dag in huis. Ideaal want zo kun je bij elke garderobe een bijpassende pump uitzoeken.

Zusss
Maar we zijn er nog niet, want de collectie is ook nog uitgebreid met de Zusss bodyline en cadeautjes. 'In de collectie van dit merk zitten ontzettend leuke cadeautjes met opdruk als 'ik mis je' en 'hou van jou', zegt Manon enthousiast.

Actie
Manon zou Manon niet zijn als ze aan de nieuwe concept-store niet een leuke actie zou verbinden. Tot en met zaterdag 10 februari krijgen klanten bij elke aankoop een tegoedbon ter waarde van 20% van het aankoopbedrag.

Manonka
Schoolstraat 59-63, Voorschoten
071-561 1475
manonka.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten