Afbeelding

Woning isoleren: een investering met een hoog rendement

Algemeen Regio nieuws

Drie van de vier woningen in Nederland zijn niet of slecht geïsoleerd. Dat is een gemiste kans! Een goed geïsoleerde woning bespaart een paar honderd euro per jaar, zorgt voor een verhoogd wooncomfort en is goed voor de verkoopwaarde van de woning.

Heeft u een slecht geïsoleerde woning? De gemeente raadt u aan de mogelijkheden te bespreken met het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket. Zij geven u gratis en onafhankelijk advies over het isoleren en energiezuinig maken van uw woning.

Kortingsactie beschikbaar!

Via het Duurzaam Bouwloket kunt u tot en met 31 maart 10% korting krijgen op de toegepaste vierkante meter prijs van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloer- en bodemisolatie. Via de website www.duurzaambouwloket.nl/isolatieactie kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen bij bedrijven die meedoen aan de actie. Bovendien vindt u er meer informatie over de actievoorwaarden.

Gemeentelijk Duurzaam Bouwloket

Bent u er nog niet uit hoe en of u wilt isoleren? Maak dan gebruik van de helpdesk van het Duurzaam Bouwloket. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijke maatregelen, materialen en belangrijke aandachtspunten. Stel uw vraag door te bellen (072-743 39 56) of te mailen (info@duurzaambouwloket.nl).

Nieuws overzicht

Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 15 minuten geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 16 minuten geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 1 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 1 uur geleden
Afbeelding
Staking Sleutelstad is voorbij 18 uur geleden