Antonio Lucignano, de zingende Italiaan uit Voorschoten, is niet meer. Foto: pr
Antonio Lucignano, de zingende Italiaan uit Voorschoten, is niet meer. Foto: pr

Fratelli's Antonio overleden

Algemeen Regio nieuws

Voorschoten - Op 61-jarige leeftijd is begin deze week Antonio Lucignano overleden. De markante Antonio was bekend van zijn werk bij Italiaans Restaurant Fratelli. 

Antonio kwam halverwege de jaren zeventig vanuit Napels naar Nederland. Na een aantal kantoorbaantjes ging hij zijn passie achterna: de horeca. Van 1992 tot 1996 werkte hij bij Fratelli en in 1997 opende hij zijn eigen restaurant La Bruscetta in Den Haag. In 2007 kwam hij weer terug bij Fratelli Voorschoten waar hij regelmatig de microfoon pakte om jarige gasten of zelfs hele groepen toe te zingen. En dan ging hij ook echt los op 'My Way' of 'Volare', Margherita en 'Sono un Italiano'. 

Antonio is in het harnas gestorven en precies zoals hij het wilde: met een glas wijn. Hij werd onwel in het restaurant en is maandagmorgen in het ziekenhuis overleden. 

Gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren is er op donderdag 15 februari vanaf 10.00 uur in uitvaartcentrum Westduin, Den Haag. Aansluitend vindt de begrafenis plaats. Daarna wordt Antonia vanaf 13.00 herdacht in restaurant Fratelli aan de Voorstraat. 
 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 8 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 12 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 17 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 22 uur geleden 27
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9