Afbeelding

SPORTEN IN DE VOORJAARSVAKANTIE VOOR KINDEREN

Algemeen Evenementen

De voorjaarsvakantie staat bijna voor de deur. Voorschoten4kids biedt in samenwerking met Sportfondsen Voorschoten een aantal leuke activiteiten aan.

Voorschoten4Kids organiseert twee sportieve activiteiten. Op maandagmiddag 26 februari in de voorjaarsvakantie kunnen jullie deelnemen aan het boogschieten. Boogschieten vergt heel veel concentratie en nauwkeurigheid. Ben jij er klaar voor om de pijl in de roos te schieten?
De volgende activiteit vind plaats in de middag van 28 februari de Skate-Inn Disco. De sporthal wordt weer omgebouwd tot een geweldige disco. Skaten op de muziek en lekker bijpraten met je vriendjes en vriendinnetjes. Beide activiteiten vinden plaats in Sporthal de Vlierhorst inschrijven en meer informatie is te verkrijgen via www.voorschoten4kids.nl

Vrijdag 2 maart Springkussenfestival in Sporthal de Vliethorst
Sporthal de Vliethorst wordt volledig omgebouwd tot een speeltuin met de leukste springkussens voor kinderen tot en met 12 jaar. Je kan er klimmen en klauteren. Er is ook plaats gemaakt voor de avontuurlijke stormbaan deze is maar liefst 20 meter lang. Naast deze stormbaan staan er diverse andere luchtkussens en –attracties opgesteld, zoals een glijbaan, grote klimtoren en ballenbak. Kortom: het Springkussenfestival biedt een veelzijdige mix.

Kinderen bij wie de energie even op is, kunnen aanschuiven bij de kinderbar. Want bij de kinderbar is er limonade, snoep  en nog meer lekkernij. Tickets voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar zijn te koop via de webshop op de website  www.sportfondsenvoorschoten.nl. Na betaling hiervan ontvangt u een e-ticket die u recht geeft tot gebruik van alle attracties. Volwassen en kinderen tot en met 2 jaar zijn GRATIS.

Het springkussenfestival opent om 9.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Hoe laat je ook komt: we zien je graag in Sporthal de Vliethorst!

Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 10 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 11 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 17 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 23 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk 18 apr, 06:55