<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Kunst & Cultuur

Musicalconcert muziektheatergroep Make it your own

Een musicalconcert langs memory lane door muziektheatergroep Make it your own in de bibliotheek van Voorschoten

Zaterdag 24 februari om 15:00 treedt muziektheatergroep Make it your own (MIYO) een uur lang op met een gratis musical concert in de Bibliotheek van Voorschoten. Het concert zal een mix van de bekendere oudere nummers uit de musicalgeschiedenis gecombineerd met nieuwe liederen uit recentere musicals omvatten. Iedereen die wil komen luisteren is welkom in de bibliotheek aan de Wijngaardelaan 4.

MIYO is een bruisende theatergroep die veel verschillende projecten doet in de brede regio van Voorschoten. De groep vindt het heerlijk om alle aspecten van theater aan te pakken of dit nu zang, spel of dans is. Hun doel is mensen een fijn moment meegeven en op ieders gezicht een glimlach toveren.

Voor dit concert, dat veel MIYO leden terugbrengt naar hun musical roots, hebben oprichters Eveliene en Martijn en mix van oude bekende musical songs en nieuwe pareltjes gemaakt. Denk daarbij aan nummers die iedereen kent zoals Good morning starshine en Could we start again, Please maar ook aan wellicht minder bekende nummers uit o.a. LaLaLand die ook zeker de moeite waard zijn.

http://www.muziektheatermiyo.nl/


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten