<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Ondernemer in beeld

Rabobank volgt klant in keuze voor online bankieren

Rabobank Regio Den Haag wijzigt het aantal vestigingen

Rabobank Regio Den Haag wijzigt in juni 2018 het aantal vestigingen en investeert verder in virtuele kanalen: telefoon, internet en mobiel. Vanaf 1 juni 2018 bedient de bank haar klanten in de regio met zeven kantoren. De vestigingen in Voorschoten, Voorburg en aan het Loosduinse Hoofdplein worden gesloten. Daarnaast verhuist het kantoor in Rijswijk op het Generaal Eisenhowerplein naar de Kerklaan 2. Rabobank Regio Den Haag volgt hiermee de klant, die steeds meer bankzaken online regelt en vestigingen en geldautomaten minder vaak bezoekt. De bank blijft de komende jaren fors investeren in haar online kanalen en is daarmee 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar.

De Rabobank blijft 'dichtbij'
Rabobank Regio Den Haag blijft ook 'dichtbij' door haar maatschappelijk betrokken rol als sponsor van een groot aantal verenigingen, stichtingen en clubs.
Of het nu gaat om betalen, sparen, verzekeren of lenen. Klanten van de Rabobank regelen hun bankzaken steeds meer via de virtuele kanalen, waardoor het bezoek aan vestigingen sterk is gedaald. Ook het gebruik van contant geld uit geldautomaten neemt af want mensen pinnen vaker, winkelen meer online en doen betalingen via mobiel bankieren.

Rabobank volgt keuze klanten
Het merendeel van de vragen die gesteld worden in de Rabobank kantoren kunnen gemakkelijker en sneller beantwoord worden via telefoon, internet of chat. Op deze wijze is de bank zeven dagen per week dag en nacht bereikbaar voor haar klanten. De Rabobank volgt de keuze van de klant en investeert de komende jaren intensief in haar virtuele dienstverlening.

Harry Wientjens, directeur Particulieren en Private Banking: "Als Rabobank Regio Den Haag hebben we keuzes gemaakt in ­­­ons netwerk van vestigingen en automaten. Voorzieningen die dicht bij elkaar zitten, worden samengevoegd. Vanaf juni 2018 bedienen we onze klanten met zeven vestigingen. Ons uitgangspunt is dat klanten op een acceptabele afstand een vestiging of automaat van de Rabobank vinden.

Rabo Geld Expres
Voor de verdwijnende geldautomaten zijn alternatieven nabij. Klanten kunnen bijvoorbeeld ook geld laten thuisbezorgen met de Rabo Geld Expres. Deze service is bedoeld voor klanten die mobiel beperkt zijn, of niet zelfstandig contant geld kunnen opnemen bij een geldautomaat."

Rabobank Regio Den Haag helpt graag klanten die nog geen of weinig gebruik maken van de digitale dienstverlening. "Op de vestigingen, aan de telefoon, maar ook online staan onze medewerkers klaar om klanten wegwijs te maken in de mogelijkheden van online bankieren," aldus Harry Wientjens.

Wijziging vestigingen en automaten

Het Rabobank kantoor op het Generaal Eisenhowerplein in Rijswijk verhuist naar de Kerklaan 2 in Rijswijk. De vestigingen in Voorburg, Voorschoten en aan het Loosduinse Hoofdplein worden gesloten.

Voor advies kunt u terecht op de overige kantoren van Rabobank Regio Den Haag. Voor een aantal locaties blijven de automaten tijdelijk beschikbaar tot er, in samenwerking met de gemeentes, een alternatief is gevonden. Meer informatie over de wijzigingen vindt u op rabobank.nl/denhaag.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten