Afbeelding

'Kakelen, makelen en schakelen op de golfbaan Het Wedde

Algemeen Ondernemer in beeld

Voorschoten - Voorschoten heeft een actieve ondernemersvereniging, deze maand waren ruim 100 leden aanwezig op de winterbarbecue bij Het Wedde. Een goed georganiseerde en gezellige bijeenkomst waar men, om met de woorden van voorzitter Ten Have te spreken, kan 'kakelen, makelen en schakelen'.

Dat 'kakelen, makelen en schakelen', kan vanaf 14 maart nu ook op de Voorschotense golfbaan Het Wedde. Anneke en Joop Soonius de golfpro's van Golf4iedereen nodigen de Voorschotense ondernemers uit om elke 2e woensdag van de maand elkaar te treffen op de golfbaan Het Wedde voor een onderlinge golfwedstrijd over 9 of 18 holes met ,vooraf wat instructies, tips en tricks van de pro en na afloop een drankje en een borrelhap. Het arrangement bestaat uit greenfee voor 9 of 18 holes inclusief 2 drankjes en de borrelhap, het tarief is € 32,50 voor 9 holes en € 39,50 voor 18 holes. Wie lid is van de golfbaan betaalt € 20,00  om aan dit evenement deel te nemen.Na afloop zijn er uiteraard ook wat kleine prijsjes en er wordt een een overall prijs uitgereikt op het  laatste toernooi , voor de beste golfende ondernemer van Voorschoten.  Anneke Soonius voegt er aan toe,  'Voor wie niet eerder heeft gegolft of wie weer een paar lessen nodig heeft om de draad weer op te pakken, hebben wij een speciale aanbieding, een lespakket voor 10 lessen in groepen van maximum acht personen, voor 150 euro incl. greenfee'.

Voor informatie kun je contact opnemen met Anneke Soonius 06 42291529 of anneke@golf4iedereen.nl

Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Afsluiting Sijtwendetunnel van 28 april tot 18 mei 1 uur geleden
De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 19 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 19 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 19 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 19 uur geleden