Dit jaar is het ook mogelijk om je online aan te melden
Dit jaar is het ook mogelijk om je online aan te melden

18 maart 23e Voorschotenloop aanmelden kan nog

Algemeen Evenementen

VOORSCHOTEN - Zondag 18 maart vindt alweer de 23ste editie van De Voorschotenloop plaats. De VoorschotenLoop is onderdeel van het Z&Z Circuit en staat bekend om zijn snelle en mooie parcours. De route van de 10 Engelse Mijlen vraagt speciale aandacht vanwege de schitterende route die o.a. een aantal kilometers over het landgoedspark Duivenvoorde loopt.  De Voorschotenloop maakt deel uit van het Zorg- en Zekerheidcircuit  dat bestaat uit een acht wedstrijden in de regio.

Dit jaar zal Gerwin Hordijk, vijfvoudig kampioen op de 10 kilometer het startschot voor de de GeZZinsloop geven.  Toni Vermeulen, vrijwilliger van Voorschoten '97 schiet de overige afstanden weg. De Zorg en Zekerheid GeZZinslopen starten om 10.15 uur en om 10.35 uur. De 5 km start om 11.00 uur, de 10 km om 12.00 uur en de 10 Engels mijl (16,1 km) start ook om 12.00 uur.

Vanaf dit jaar is ook online inschrijven mogelijk via de www.Voorschoten97.nl zodat bij de start een enveloppe met spullen klaarligt. Het lijkt nog ver weg, maar het duurt nog maar 7 weken voordat op 18 maart de 23ste versie van De VoorschotenLoop zal plaatsvinden. Het grootste sportieve evenement van Voorschoten met zo'n 1500 deelnemers.

De jeugd (6 t/m 12 jaar) kan gratis deelnemen en kan een startnummer ophalen op zaterdag 17 en zondag 18 maart (geen online inschrijving mogelijk).

Alle andere deelnemers kunnen zich nu online inschrijven voor de 5km, 10km of 10 Engelse Mijlen (16.1km). Op 18 maart ligt je envelop klaar met startnummer en tijdregistratiechip.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Taekwon-Do Rotterdam Cup 2024 2 uur geleden
Afbeelding
Gewonde en schade na aanrijding Piet Heynlaan 12 uur geleden
Afbeelding
MHC Forescate gymt samen met de basisscholen 14 uur geleden
De eerste punten van Dames 1 TV Forescate zijn binnen maar winst zat er nog niet in.
Forescate Dames 1 pakt eerste punten maar grijpt net naast de overwinning 14 uur geleden
Afbeelding
Li-La-Lentefeest in de Natuurspeeltuin! 14 uur geleden