Afbeelding

Lilly Platt vertelt over haar plastic pickup initiatief

Algemeen Regio nieuws

Voorschoten - Lilly Platt maakt zich zorgen over het vele zwerfvuil dat zij aantreft als zij met haar opa Jim op pad gaat in Voorschoten. Zij maakt zich niet alleen zorgen, zij doet er ook wat aan. Bij elke wandeling neemt zij het zwerfvuil dat zij tegen komt mee, zo wil zij een belangrijke bijdrage leveren aan een beter milieu.

Na haar open brief aan de gemeente Voorschoten waarin zij aandacht vraagt voor het vele zwerfvuil dat zij in Voorschoten tegenkomt werd Lili vandaag, woensdag 7 maart, door wethouder Hans Rasch uitgenodigd voor een kennismaking bij het uitvoerend bedrijf op het MOC terrein.
Na het kennismakingsgesprek waarbij Lilly vertelde over haar plastic pickup initiatief waarbij steeds meer kinderen haar voorbeeld volgen en wethouder Rasch haar vroeg of zij wel een spreekbeurt op basisscholen zou willen houden werden Lilly en haar opa uitgenodigd om een rondje te maken in de nieuwe vuilniswagen van de werkorganisatie Duivenvoorde. Niet alleen voor Lilly en haar opa een belevenis maar ook voor wethouder Rasch die een groot rijbewijs heeft en daarom zelf achter het stuur kroop om met Lilly en opa Jim een rondje door Voorschoten te rijden.

Meer weten over Lilly en haar plastic pickup initiatief, kijk dan op haar facebookpagina www.facebook.com/lillysplasticpickup

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 24 minuten geleden
Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 1 uur geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 1 uur geleden 1
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 17 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 22 uur geleden