Afbeelding

Nog enkele kaarten voor Darkest Hour

Evenement Kunst & Cultuur

Voorschoten - Aan de kassa van het filmtheater Voorschoten zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar voor de vertoning van Darkest Hour, woensdag 4 april 20.00 uur

Nieuwe film van Joe Wright (Pride & Prejudice, Atonement) met Gary Oldman als Winston Churchill en Kristin Scott Thomas als Clementine Churchill. Twee Oscars, w.o. voor Beste Acteur, en winnaar Golden Globe.
Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill meteen een van zijn zwaarste beproevingen doorstaan: hij moet kiezen of hij met Nazi Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen, of wil vechten voor de idealen en de vrijheid van zijn natie. Terwijl de nazi's West-Europa binnenvallen en de dreiging van een invasie voelbaar is, heeft Churchill te maken met een onvoorbereid volk en een sceptische koning. Bovendien is zijn eigen politieke partij tegen hem aan het samenspannen. Churchill moet zijn moeilijkste dieptepunt overwinnen en een natie achter zich zien te krijgen in een poging de wereldgeschiedenis te veranderen.

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 4 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 4 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 4 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 4 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 10 uur geleden