Afbeelding

Pianistes met een 'vleugeltje' theater!

Cultuur Kunst & Cultuur

Twee pianistes die het liefst concerten geven die niet alleen concerten zijn. Dat zijn Claudette Verhulst en Elsbet Remijn, beiden in 2014 afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Op zondag 10 juni om 14:30 uur treden zij op in Woonzorgcentrum Adegeest.

Als pianoduo Beth & Flo maken zij een klassiek recital vrolijk, luchtig en verrassend! Omdat beide pianistes ook grote affiniteit hebben met theater, besloten zij dit te integreren in de concerten die zij geven. Verhalen vertellen, flirten met het publiek en ondertussen Gershwin, Brahms, Rachmaninov en vele andere componisten laten horen – dat is wat Beth & Flo het liefste doen. Zo treden ze op in theaters en concertzalen, maar net zo lief juist op plekken waar klassieke muziek nooit klinkt! Laat u verrassen met dit concert.

Adres: Bachlaan 21, Voorschoten. Inloop 14:00 uur Aanvang 14.30 uur. Einde 16.30 uur.programmablad, is verkrijgbaar in de hal vanaf 14.00 uur en kost € 10,00. Programmawijzigingen voorbehouden. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk.


 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 2 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 5 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 11 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 15 uur geleden 26
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9