Afbeelding

Biologische Odin winkel Voorschoten 19 april open

Algemeen Ondernemer in beeld

Voorschoten - Op 19 april wordt de nieuwe biologische winkel van Odin aan het Treubplein 19 geopend. Klanten kunnen vanaf dan kennismaken met het uitgebreide assortiment van de Odin winkelketen. Op 21 april zijn er feestelijke activiteiten, zoals proeverijen van bijzondere producten, en is er koffie en thee met heerlijk gebak.

Odin directeur Merle Koomans van den Dries: "We hebben er veel zin in en we zijn erg benieuwd naar de reactie van de Voorschotenaren. De winkel is prachtig geworden en we hebben een goed team, dus ik heb er alle vertrouwen in. Mochten mensen toch tips of suggesties hebben dan horen we dat heel graag."

De Odin winkel was voorheen een winkel van Superfair. Het pand is de afgelopen weken verbouwd en het assortiment is flink uitgebreid. Met name de versafdeling is een stuk groter geworden.

Klanten van de winkel kunnen zich inschrijven als lid van Coöperatie Odin en zo in aanmerking komen voor ledenvoordeel. Mensen die zich inschrijven voor 27 mei krijgen een gratis biologische Goodiebag ter waarde van € 50 cadeau.

Odin bezorgt in Voorschoten al biologische boodschappen aan huis. Om de hoek van de nieuwe winkel is al jaren ook een Odin afhaalpunt met veel trouwe abonnees van de groente- en fruittassen van Odin. In goed overleg gaat dit afhaalpunt hier gewoon mee door.

Nieuws overzicht

Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 55 minuten geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 2 uur geleden
Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 6 uur geleden 3
Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers gisteren
Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 23 apr, 10:00