Afbeelding

Voorschoten promotie: Voorschoten is ook leuk Koning Willem Alexander!

Algemeen Ondernemer in beeld

Voorschoten - Aan de vooravond van Koningsdag trok Celine van der Boon naar de Villa Eikenhorst in Wassenaar om de jarige koning een Voorschotens oranje verrassingspakket aan te bieden. In het pakket veel oranje artikelen, wenskaarten van vele Voorschotenaren en natuurlijk.... de Voorschotense Krant. 'De boodschap die ik wilde overbrengen en op de kaart heb geschreven was: - Voorschoten is ook leuk! - '. 'Ik hoop dat de boodschap overkomt en dat wij het koningspaar hier ook een keer mogen verwelkomen'.
Aan het hek van Villa Eikenhorst werd het pakket in ontvangst genomen, 'tijdens het invullen van het formulier ontstond er wat commotie en sprong de marechaussee in de houding, toen zagen we waarom, prinses Amelia kwam langsfietsen', vertelt Celine. Nu maar wachten op hoogbezoek op een van de volgende Koningsdagen, Voorschoten heeft veel te bieden en vormt een mooi decor voor een prachtige oranje reportage op tv!

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 1 uur geleden
In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 4 uur geleden
Afbeelding
Kasteel Duivenvoorde is weer open met een nieuwe expositie 4 uur geleden
De Cirkelbus verzorgde weer een kleurrijke tocht voor abonnees.
Naar de bollen: de Cirkelbus reed vier keer 5 uur geleden
Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 20 uur geleden