<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Ondernemer in beeld

Vacature Personal Assistant The Executive Network

Organisatie: The Executive Network
Functie: Personal Assistant
Aantal uur: 32-40 uur (werken op de vrijdag is een must!)

Wie zijn wij?
TEN is in 2009 opgericht en bestaat uit ervaren specialisten in Executive Search en Interim Management. TEN werkt voornamelijk in Nederland maar is in toenemende mate internationaal actief. Vanuit het TEN kantoor in Wassenaar wordt één van de meest krachtige netwerken in Nederland gecoördineerd. Een netwerk dat wij graag ter beschikking stellen aan onze relaties. TEN heeft een unieke visie op haar vak en op hoe zij een bijdrage kan leveren aan het succesvol zijn van haar klanten. Door onderzoek, innovatie en de dialoog met haar opdrachtgevers is de dienstverlening van TEN permanent in ontwikkeling. TEN is gevestigd in Wassenaar. De bedrijfscultuur laat zich het best omschrijven als dynamisch, betrokken, enthousiast en gedreven. Intern is de cultuur informeel. Extern presenteert de organisatie zich professioneel. Neem ook een kijkje op www.executivenetwork.nl.

Wat doen wij?
TEN richt zich op executive search en interim management op het niveau van directie, bestuur en commissarissen. We realiseren aanstellingen op zowel vaste als interim basis, afhankelijk van de specifieke behoeften van opdrachtgever en kandidaat.

Jouw baan
Als Personal Assistant van The Executive Network lever je algemene secretariële ondersteuning en ben je de rechterhand van één van de Partners, zodat zij zo goed en efficiënt mogelijk hun werk kunnen doen. Je ondersteunt de Partner in de breedste zin van het woord: je beantwoordt o.a. de telefoon en maakt afspraken met klanten en kandidaten. Je bent verantwoordelijk voor de agenda van de Partner en de contractadministratie en facturatie van zijn/haar projecten. Tevens houd je alles bij in ons CRM-systeem. Met een goede beheersing van de Nederlandse taal redigeer je moeiteloos contracten en functie- en kandidaatprofielen. Daarnaast zijn er een aantal neventaken die verdeeld worden onder de Personal Assistants. O.a. het beheer van de website, ICT en Social Media en het organiseren van evenementen in binnen- en buitenland. De basiswerkzaamheden voer je uit voor één Partner. Bij vakantie, ziekte of drukte wordt in het team bekeken welke taken verdeeld kunnen worden.

Jouw werkplek
Je krijgt een werkplek in een van de mooiste kantoren van Wassenaar op Landgoed Het Huis met het Blauwe Dak aan de Rijksstraatweg.

Jouw profiel
Je beschikt over mbo-/hbo werk- en denkniveau aangevuld met een secretariële opleiding. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Apple en Windows kennen voor jou geen geheimen en je hebt affiniteit met het werken met geautomatiseerde systemen. Je beschikt over een professionele, flexibele, stressbestendige en klantgerichte werkhouding. Je houdt er van om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Ervaring in een soortgelijke functie is een pre.

De ideale kandidaat
Onze ideale kandidaat is een vrolijke, vlotte, enthousiaste, professionele en gedreven Personal Assistant die stevig in haar schoenen staat. Je bent commercieel ingesteld, dienstverlenend en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je voelt je verbonden met onze kernwaarden: gepassioneerde gedrevenheid, toekomst brengend, verwachtingen overtreffend en verbindend. Je denkt mee en bent oplossingsgericht en woont bij voorkeur binnen een straal van 15 kilometer van Wassenaar.

Functie-eisen
Mbo/hbo werk- en denkniveau, aangevuld met een secretariële opleiding;Drie tot maximaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie;Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;Pro activiteit is een van je sterkste eigenschappen;Je hebt uitstekende beheersing van het MS-officepakket (Word, Excel en Outlook);Je bent representatief, een aanpakker, flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit),
stressbestendig en in staat duidelijk in woord en geschrift te communiceren;Je houdt er van om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Reageren
Je kunt je motivatie en cv sturen naar Marije Wiegant: marijewiegant@executivenetwork.nl.  


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten