<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Om- of bij laten scholen in de bouw, techniek of zorg? Kom naar de Kansenmarkt op 15 en 16 mei. Foto: Werkgeversservicepunt
Om- of bij laten scholen in de bouw, techniek of zorg? Kom naar de Kansenmarkt op 15 en 16 mei. Foto: Werkgeversservicepunt (Foto: Marjolein Altena)
Regio nieuws

Kansenmarkt: omscholing in zorg, techniek en bouw

vOORSCHOTEN - Werkzoekenden die zich willen laten om- of bijscholen voor een baan in de Zorg of in de Techniek & Bouw kunnen terecht op de Kansenmarkt die het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal (WSP ZHC) organiseert. Op dinsdag 15 mei is de Kansenmarkt voor de Zorg en op woensdag 16 mei vindt de Kansenmarkt voor Techniek & Bouw plaats.

Er is een tekort aan werknemers in de Zorg en in de Techniek & Bouw. Wanneer mensen zich laten om- of bijscholen voor een functie in een van deze twee branches vergroten zij de kans op een duurzame baan aanzienlijk. Op deze Kansenmarkten van het WSP ZHC presenteren scholingsinstituten en werkgevers zich met scholingsarrangementen en (leerwerk)vacatures.

Een van de deelnemende bedrijven is Haagbouw. 'Voor werkgevers is deze markt ook een mooie kans om talenten te vinden. De bouw heeft heel hard goede mensen nodig. Wij nemen daarom graag deel aan deze Kansenmarkt', aldus Olaf Polders, directeur Haagbouw.

Ook Werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt is aanwezig op de Kansenmarkt. 'In de zorg kan je pas echt iets betekenen voor anderen. We willen dan ook zo veel mogelijk mensen op de hoogte brengen van de mogelijkheden in deze sector. Zorg gaat ons allemaal aan'', zegt Coralie Elmont, directeur van werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt.

Waar en wanneer?
De Kansenmarkt Zorg vindt plaats op dinsdag 15 mei:
9.30 – 11.00 uur, Brede School Waterlelie, Prinsenhof, 2263 EV Leidschendam
13.00 – 14.30 uur, Ter Zake Het Ondernemershuis, Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer

De Kansenmarkt Techniek & Bouw vindt plaats op 16 mei:
9.30 – 11.00 uur, Brede School Waterlelie, Prinsenhof, Leidschendam
13.00 – 14.30 uur, Ter Zake Het Ondernemershuis, Markt 3, Zoetermeer

Belangstellenden kunnen gewoon binnenlopen bij de Kansenmarkt, aanmelden vooraf is niet nodig. Het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal ondersteunt werkgevers bij het vinden van goed personeel en adviseert over de invulling van de wet Banenafspraak. Of het nu om vast, tijdelijk of flexibel personeel. De gemeenten Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer en het UWV werken nauw samen in het WSP ZHC.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten