Afbeelding

Catoo's piepkleine megamuseum

Algemeen Kunst & Cultuur

Voorschoten - Catoo valt het op dat veel mensen het moeilijk lijken te vinden hun ware gevoelens en gedachten te uiten. Ze vind dat ontzettend zonde, daarbij belangrijk om er wél over te kunnen spreken. En vind dat er dus iets moet veranderen.

Daarom maakte ze een performance over haar verlangen naar het blootgeven van onze volledige zelven, en voornamelijk het omarmen ervan. Ze creëerde een klein musuem, getiteld: 'Het Piepkleine Megamusem'.
Het is een ruimte waar ongeveer zeven personen per voorstelling naar binnengaan.
Catoo komt dit jaar met haar Piepkleine Megamuseum op de route van de Museumnacht Leiden te staan. Deze vindt plaats op 2 juni. In haar performance neemt ze jou mee in haar eigen kwetsbaarheid.

"We zijn allemaal bang voor we wat de omgeving van ons vindt. Maar wat zij vinden maakt in principe helemaal niet uit, zolang we maar achter onszelf staan. En dat is het probleem. Dat we niet in onszelf geloven. Maar het leuke is dat er geen enkele aanleiding is om niet in onszelf te geloven, in tegendeel zelfs, er is alleen maar reden om wél in onszelf te geloven. We zijn fucking awesome!" zegt Catoo.

Nieuws overzicht

Afbeelding
GroenLinks- PvdA: Let there be light in Voorschoten! 10 minuten geleden
Afbeelding
Hoe minder energiegebruik? 30 minuten geleden
Afbeelding
Afsluiting Sijtwendetunnel van 28 april tot 18 mei 6 uur geleden 2
De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad gisteren
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind gisteren