<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Regio nieuws

Uitgelicht: Richard Backx, de partner van....

Elke maand laat Marleen Persoon in de Voorschotense Krant de partner van een bekende Voorschotenaar aan het woord; deze maand Richard Backx (45) de partner van Jacky Achtien (53), (Jacky White). Jacky is een Medium elke week live te zien op Astro TV, Net 5.

door: Marleen Persoon

Waar hebben jullie elkaar ontmoet?
'We hebben elkaar 20 jaar geleden ontmoet tijdens de dance parade in Rotterdam. Ik zat op een paaltje met een drankje in mijn hand en zie Jacky komen aanlopen. We keken elkaar aan, ik pakte haar hand en zei: " met jou ga ik trouwen "….. "Liefde op het eerste gezicht bestaat echt ". We zijn 18 jaar getrouwd en hebben samen twee schitterende zonen Julien (17) en Jim (12)'.

Sinds wanneer is Jacky als Medium werkzaam?
'Wij zijn eerst samen hier in Voorschoten een damesmodezaak begonnen: "Gewoon Geluk ", op de Treubstraat tegenover Bins. In 2013 zijn we daar mee gestopt. In de winkel voelde Jacky al heel veel sensitiviteit bij klanten. Zo zag ze een keer een jongetje naast een klant staan en meldde dit, het bleek het overleden zoontje te zijn.
Na de sluiting in 2013 had Jacky de tijd om eens goed na te denken, ook keek zij regelmatig naar Astro TV. Op een gegeven moment belde ze het nummer. De dame die ze sprak vertelde haar dat zij ook heel helderziend was en hier zeker iets mee zou moeten doen. Ik heb haar stiekem opgegeven. Op een gegeven moment werd ze gebeld en ze mocht komen voor allerlei testen. Ze stonden paf wat Jacky allemaal over anderen kon vertellen terwijl ze, deze mensen voor het eerst zag.
Dit was de start van haar tv carrière. Op dit moment is ze elke week te zien op Net 5 en er staan heel wat mensen in de wacht die met Jacky willen praten. Ze doet het voortreffelijk, ik ben echt heel trots op haar'.

Wat doe jij zelf voor werk:
'Zelf werk ik al 28 jaar bij de KPN. Daar ben ik business architect, ik ontwikkel nieuwe producten middels de nieuwe technologische mogelijkheden. Dan moet je denken aan de identiteit en privacy bewaking en security'.

Wat zijn jullie ambities voor de toekomst?
Wij hebben de grote droom om op een gegeven moment als de jongens zelfstandig zijn naar Spanje te verhuizen. We voelen ons heerlijk in de omgeving van Malaga, zuid-Spanje. De rust, de eenvoud, het heerlijke weer en het late eten in de buitenlucht dat trekt ons erg aan. Ook willen we graag gezond blijven, je realiseert je dat niet altijd maar gezondheid is de grootste rijkdom!'

Hoe is als Jacky als zakenvrouw en hoe is zij als partner?
'Jacky heeft een neusje voor zaken. Vroeger in de kleding branche, ze weet echt van 1 euro er 3 te maken. Ze is strak op alles en heeft altijd het overzicht op de in- en uitgaven.
Jacky haar kracht is dat ze goed communiceert en weet wat ze wil. Als partner is Jacky geweldig, ik had geen betere vrouw kunnen treffen. Zij houdt mij in balans en ik haar. We corrigeren elkaar.
Samen staan wij in onze kracht en dat is elke keer weer mooi om te zien, dat je alle competenties van elkaar aanvult en deelt'.

Wat maakt jou de sterke partner?
'Ik voel heel goed aan als Jacky niet lekker in haar vel zit. Ik kan alles wat haar dan dwars zit eruit trekken, ze gaat praten en dan is ze het kwijt. Soms wordt Jacky helemaal leeggezogen door haar werk als Medium, dan ben ik er weer voor de rust en kan ze weer opladen bij mij. We zijn er voor elkaar als we elkaar nodig hebben en dat is onze kracht om het vol te houden met elkaar'.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten