<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Film & Food
Film & Food
Ondernemer in beeld

'Film & Food' een avond uit met diner en bioscoopbezoek in één.

Op donderdagavonden bieden Grieks restaurant Akropolis en Filmtheater Voorschoten een 'film & food'-arrangement aan: voor een aantrekkelijke prijs kunnen deelnemers eerst dineren en daarna een film in de bioscoop bekijken. 

Akropolis ontvangt de gasten vanaf 17.00 voor de Mixdeal (diner met mixed grill en bijgerechten). Vanaf half acht is Filmtheater Voorschoten open waar om 20.00 de film begint. Het 'Film & Food'-arrangement is te koop voor € 20.50 bij Akropolis, het restaurant geeft de filmvouchers mee. De bioscoop van Voorschoten ligt op 5 minuten lopen van het restaurant. Filmtheater Voorschoten vertoont iedere week minstens één nieuwe film en programmeert de betere films voor een wat groter publiek. 

Het arrangement is een initiatief van Dubbel Deals: enkele enthousiaste studenten van de Hogeschool Leiden die hun eerste veelbelovende business-plan ten uitvoer brengen. 

Het is raadzaam van te voren te reserveren, het aantal arrangementen per week is beperkt en een enkele keer is er op donderdag geen arrangement mogelijk. Reserveren kan via restaurant Akropolis: (di t/m zo. 14.00 - 22.00, tel.: 071 7850963). Er is gratis parkeergelegenheid in de buurt van het restaurant (Leidseweg 44) en naast het Filmtheater (Prinses Marijkelaan 4), restaurant en bioscoop zijn rolstoeltoegankelijk.

Het filmprogramma is te vinden op www.filmtheatervoorschoten.nl  


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten