Afbeelding

Nieuws uit de Natuurspeeltuin

Algemeen Regio nieuws

Opa en Oma-feest Natuurspeeltuin groot succes.
Woensdag 16 mei vond in de Natuurspeeltuin het Opa en Oma-feest plaats. Ongeveer 20 peuters hadden hun opa en oma meegenomen naar de speeltuin. Het was goed weer en er was van alles te doen: cavia's knuffelen, bloempotjes versieren en sterrenkers zaaien, pannenkoeken eten en natuurlijk spelen. Er was ook een feestelijk cadeau voor de Natuurspeeltuin zelf. De Stichting Samen Schenken van Univé overhandigde een cheque voor de beplanting van de peuterweide. Deze beplanting is in het voorjaar al aangebracht. Namens het bestuur van de speeltuin nam Martine Rijfkogel de cheque in ontvangst (in de bijlage twee foto's). 

Hulp gezocht voor klusdag donderdag 7 juni.
In de Natuurspeeltuin is altijd veel te doen, kleine reparaties, nieuwe aanplant, onderhoud aan de speeltoestellen en de wandelpaden. Daarnaast is er nog een uitdaging: de Japanse duizendknoop heeft ons gevonden en tiert welig in de Natuurspeeltuin. Dit (exotische) onkruid groeit enorm snel en verdringt veel andere planten.  Het is daarom belangrijk de duizendknoop regelmatig uit te trekken of te wieden.
Wie komt er donderdag 7 juni helpen? We beginnen om 19:30 uur maar later aanhaken mag natuurlijk ook!

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 3 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 3 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 3 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 3 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 9 uur geleden