Frans Bakker met zijn vrouw Leny, dochter Laura, zoon Frans en loco-burgemeester Nanning Mol. Foto: VSK
Frans Bakker met zijn vrouw Leny, dochter Laura, zoon Frans en loco-burgemeester Nanning Mol. Foto: VSK

Parel van Voorschoten voor Frans Bakker

Algemeen Regio nieuws

Na de algemene ledenvergadering van de Vereniging Noord-Hofland woensdagavond werd penningmeester Frans Bakker verrast door een bezoek van loco-burgemeester Nanning Mol. Hij overhandigde Frans de Parel van Voorschoten voor 37 jaar inzet bij de Vereniging.

Frans Bakker was een zeer betrokken bestuurslid in de functie van penningmeester, maar ook soms als voorzitter, inkoper, notulist, ledenadministrateur en hij deed secretariaatswerkzaamheden. Dit alles naast zijn baan bij de gemeente Voorschoten. Tijdens de ledenvergadering legde Frans zijn bestuursfunctie neer.

Mede dankzij Frans Bakker is de Vereniging Noord-Hofland 36 jaar geleden opgericht. Men startte het jongerencentrum, "het Arsenaal" aan de Leidseweg en later was Frans Bakker als bestuurslid en penningmeester nauw betrokken bij de nieuwbouw en de inrichting van het Activiteitencentrum aan de Alettahof.

Frans is een zeer aimabele man, aldus de aanvragers. Hij heeft altijd het beste voor met iedereen, elk lid van de vereniging is voor hem even belangrijk. Ook heeft hij zich enorm ingezet voor de jongeren in de wijk Noord-Hofland en heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de Walk In weer in gebruik werd genomen na een periode van sluiting.  


 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Afsluiting Sijtwendetunnel van 28 april tot 18 mei 4 uur geleden 2
De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 22 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 22 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 22 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 22 uur geleden